Powered by

Γιώργος και Παντελής Λεπτός διαδέχονται τον Μιχαλάκη Λεπτό

Διευθύνων Σύμβουλος της Pandora Investments, στη θέση του αποβιώσαντος τέως Μιχαλάκη Λεπτού, αναλαμβάνει ο Γιώργος Λεπτός μετά από έκτακτη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου και ομόφωνη απόφαση που πάρθηκε διά ηλεκτρονικών μέσων αμφίδρομης οπτικοακουστικής σύνδεσης. Περαιτέρω και σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας στο ΧΑΚ, ο Παντελής Λεπτός διορίστηκε ομόφωνα σύμβουλος και αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας. 

Παράλληλα, η Leptos Calypso Hotels σε έκτακτη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της, η οποία πραγματοποιήθηκε διά αμφίδρομης τηλεφωνικής σύνδεσης, αποφάσισε ομόφωνα τον διορισμό του Συμβούλου Παντελή Λεπτού ως Διευθύνοντα Συμβούλου της, στη θέση του αποβιώσαντος τέως Μιχαλάκη Λεπτού και του Συμβούλου Γιώργου Λεπτού ως αναπληρωτή Διευθύνοντα Συμβούλου.
 
Ο Παντελής Λεπτός
Ο Παντελής Μ. Λεπτός γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23 Οκτωβρίου του 1964. Είναι πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός με μεταπτυχιακό στο International Finance, Trade and Shipping από το City University. Είναι διευθυντής και αναπληρωτής πρόεδρος του Ομίλου Εταιριών Leptos, ένος από τους μεγαλύτερους και πιο επιτυχημένους ιδιωτικούς Ομίλους στην Κύπρο και την Ελλάδα, καθώς και Αναπληρωτής Πρόεδρος και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημόσιας Εταιρείας "Leptos Calypso Hotels Ltd". Είναι, επίσης, Επίτιμος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών. Ο Παντελής Λεπτός υπήρξε Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ξενοδοχείων Πάφου και πρώην Ταμίας του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων. Διετέλεσε επίσης Πρόεδρος και Επίτιμος Πρόεδρος της FIABCI Κύπρου. Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Κύπρου (ΕΤΕΚ) και Επίτιμος Πρόξενος για την Τζαμάικα στην Κύπρο. Σήμερα υπηρετεί ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου πολλών άλλων κοινωνικών και επαγγελματικών φορέων.

 

Δειτε Επισης

Minthis Resort: Πασχαλινή πολυτέλεια σε έναν παράδεισο εκλεπτυσμένης απόλαυσης
Κώστας Κουμής: Επιβεβαιώνεται η μεγάλη συνεισφορά του αθλητικού τουρισμού στην τουριστική οικονομία
Στο 50% οι πληρότητες στα ξενοδοχεία το Πάσχα-Ετοιμάζονται για δύσκολη χρονιά οι ξενοδόχοι
WIZZ Experiences: Νέα πρόσθετη υπηρεσία για τους επιβάτες της Wizz Air
Στα €1,4 δισ. οι δαπάνες για ταξίδια Κυπρίων στο εξωτερικό το 2022
Ψηφίζουν εξωτερικό για τις πασχαλινές διακοπές τους οι Κύπριοι-Για 48ωρα οι κρατήσεις στο εσωτερικό
Ρεκόρ στις αφίξεις τουριστών κατέγραψε το πρώτο τρίμηνο η Πορτογαλία
ΕΤΑΠ Λευκωσίας: Διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στο GreenHost Project
Απογειώθηκαν τα ταξίδια των Κυπρίων-Πού αποδίδεται η αύξηση και οι δημοφιλέστεροι προορισμοί
Λαμπερό reopening για το The Retail Village στο Nammos Limassol του Parklane Resort & Spa (pics)