Remu: Δέκα χωράφια και οικόπεδα από €3.000 μέχρι €27.500

Τεμάχια γης από κοινότητες σε ολόκληρη της Κύπρο προστέθηκαν στη λίστα της REMU, της μονάδας διαχείρισης ακινήτων της Τράπεζας Κύπρου. Το InBusinessNews σας παραθέτει τα 10 πιο φθηνά χωράφια/οικόπεδα, με το πρώτο να πωλείται έναντι €3000. 

Διαβάστε ακόμα: Millennials entrepreneurs

Τεμάχιο γης στο χωριό Λαγουδερά έναντι  €3.000. Το ακίνητο, με έκταση 1.338 τ.μ., βρίσκεται περίπου 380μ ανατολικά από τα Λαγουδερά της Λευκωσίας. Η άμεση έκταση αποτελείται από αγροτεμάχια και αγροτεμάχια που δεν έχουν αναπτυχθεί.

Διαβάστε ακόμα: Νέο μεγάλο φωτοβολταϊκό πάρκο στην Αραδίππου

 

Μερίδιο τεμαχίου γης στη Σαλαμιού της επαρχίας Πάφου έναντι €5.300. Πρόκειται για μερίδιο 7/16. Το ακίνητο, με εμβαδόν 293 τ.μ.,  βρίσκεται σε απόσταση περίπου 40 μέτρων από την εκκλησία της Σαλαμιού.

 

Mερίδιο τεμαχίου γης στη Χοιροκοιτία της επαρχίας Λάρνακας έναντι €7.800. Το συγκεκριμένο ακίνητο αποτελεί μερίδιο 1/4 του τεμαχίου. Βρίσκεται περίπου 460 μ νοτιοδυτικά του δρόμου Χοιροκοιτίας - Βάβλας και 2,3 χλμ από το χωριό Χοιροκοιτία. Πρόκειται έκταση 2.927 τ.μ. 

 

Τεμάχιο γης στο χωριό Καμπί της επαρχίας Λευκωσίας έναντι €7.900. Το ακίνητο βρίσκεται περίπου 580 μέτρα δυτικά του δρόμου Φαρμακάς-Καμπί και 1,5 χλμ βόρεια του χωριού Καμπί. Έχει έκταση 6.355 τ.μ. 

 

Οικόπεδο στο χωριό Μιτσερό το επαρχίας Λευκωσίας έναντι €12.700. Το ακίνητο βρίσκεται  90 μέτρα βορειοδυτικά της εκκλησίας του Μιτσερού και 395 μέτρα βόρεια του δρόμου Μιτσερού – Αγροκηπιάς. Έχει εμβαδόν 165 τ.μ. και βρίσκεται κατά μήκος εγγεγραμμένου δρόμου στα βορειοδυτικά σύνορά του. Η περιοχή αποτελείται από οικιστικές αναπτύξεις και ανεπτυγμένα αγροτεμάχια.

 

Μερίδιο τεμαχίου γης στο χωριό Περιστερώνα της επαρχίας Λευκωσίας έναντι €21.100. Πρόκειται για το ½ του συνολικού τεμαχίου. Το ακίνητο βρίσκεται 500 μέτρα νότια του δρόμου Περιστερώνας-Ακακίου και 1χλμ δυτικά του Δημοτικού Σχολείου Περιστερώνας. Έχει εμβαδόν 665 τ.μ. 

 

Τεμάχιο γης στο χωριό Βάσα Κοιλανίου της επαρχίας Λεμεσού έναντι €21.200. Βρίσκεται περίπου 180 μέτρα βόρεια του δρόμου Βασά Κοιλανίου - Μαλίων και 570 μέτρα δυτικά της Βάσας Κοιλανίου. Το ακίνητο έχει έκταση 5.519 τ.μ. 

 

Τεμάχιο γης στο χωριό Βάσα Κελλακίου της επαρχίας Λεμεσού έναντι €22.000. Το ακίνητο βρίσκεται νοτιοδυτικά του δρόμου Ασγάτας - Βάσας και 2,4 χλμ νότια της Βάσας Κελλακίου.  Έχει έκταση 7.693 τ.μ. 

 

Τεμάχιο γης στο Παλιομέτοχο της επαρχίας Λευκωσίας έναντι €23.500. Το ακίνητο βρίσκεται περίπου 400 μέτρα νοτιοανατολικά του δρόμου Κοκκινοτριμιθιάς - Ακακίου και 2,5 χλμ βορειοδυτικά του Παλαιομετόχου.Έχει έκταση 2.397 τ.μ.  Η άμεση περιοχή αποτελείται από γεωργικά αγροτεμάχια.

 

Τεμάχιο γης στο χωριό Απεσιά της επαρχίας Λεμεσού, έναντι €27.500. Το ακίνητο βρίσκεται 1 χιλιόμετρο δυτικά του δρόμου Παραμύθας –Απεσιάς και 1,6 χλμ νοτιοδυτικά της Απεσιάς. Έχει εμβαδόν 6.712 τ.μ. 

 
 

Δειτε Επισης

Μοναδικές οικιστικές επιλογές σε όλη την Κύπρο από την Altamira Real Estate
Αυτοψία Βαφεάδη σε αναπτυξιακά έργα στην Πάφο-Οι διαφορές με την εταιρεία για τον δρόμο προς την Πόλη
Ρεκόρ στην αγορά κατοικίας-Το είδος και η αξία των διαμερισμάτων που προτιμώνται
Όμιλος Λεπτός: Η ιστορία από το 1960, τα έργα ορόσημα και οι δραστηριότητες σήμερα
Νέος κύκλος εκστρατειών Altamira: Διαμερίσματα και επαύλεις σε παραλιακές περιοχές
Βγάζει ξανά στην...αναφορά την Kition ο Χριστοδουλίδης-«Το κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από οποιονδήποτε»
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου
Κτηματομεσίτες: Απαραίτητη η διόρθωση για διενέργεια γενικής εκτίμησης κάθε πέντε αντί κάθε τρία χρόνια
Όμιλος Domenica: Επιτυχής ολοκλήρωση του «Universal Residences»-Μια εξαιρετική εμπειρία διαβίωσης
Ask Wire: Οι 10 ακριβότερες πωλήσεις ακινήτων στην Κύπρο τον Μάρτιο