Νέο μέλος στην ομάδα της SKE GmbΗ για Ελλάδα και Κύπρο

Ως Value Added Partner και Service Partner της Huawei για τα προϊόντα Fusion Solar που καλύπτουν όλο το φάσμα έργων, από τα οικιακά και βιομηχανικά έως και τα έργα μεγάλης κλίμακας, η SKE GmbΗ δεσμεύεται να παρέχει την καλύτερη υποστήριξη στους πελάτες της στις περιοχές της Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης και ειδικότερα στις αγορές της Ελλάδας και της Κύπρου, όπου δραστηριοποιείται.
 
Η ομάδας της SKE GmbΗ, η οποία συνεχώς αυξάνεται και εξελίσσεται, εργάζεται σκληρά για την υποστήριξη των πελατών της στους τομείς των πωλήσεων, της διανομής, του σχεδιασμού, της αντιμετώπισης των βλαβών και της διαχείρισης παραγγελιών. Οι πελάτες της μπορούν να επικοινωνούν με την εταιρεία σε πολλές γλώσσες όπως: Αγγλικά, Γερμανικά, Ουγγρικά, Ελληνικά, Ρουμανικά και Σερβικά και παράλληλα να λαμβάνουν online τεχνική υποστήριξη, εκπαίδευση και σεμινάρια σε όλη την Ευρώπη.
 
Ο κύριος Παναγιώτης Δημητρίου αποτελεί νέο μέλος στην ομάδα της SKE. Με πολυετή εμπειρία στον κλάδο των φωτοβολταϊκών, αναλαμβάνει τη θέση του Key Account Manager για τις αγορές της Ελλάδας και της Κύπρου. Έχοντας αποφοιτήσει το 2010 από το Πανεπιστήμιο του Σάαρλαντ (Γερμανία) στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων, ξεκίνησε την καριέρα του ως Sales Manager σε γνωστό κατασκευαστή Φ/Β πλαισίων. Με την ικανότητα να γνωρίζει τέσσερις γλώσσες (Ελληνικά, Γερμανικά, Αγγλικά, Γαλλικά) είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε κάθε αίτημα των πελατών της SKE GmbΗ.

Δειτε Επισης

Ποια είναι η DreamPlay που έρχεται στη Λεμεσό και ο ρόλος της Κύπρου στην παγκόσμια επέκτασή της
Η Samsung Electronics στην κορυφή της παγκόσμιας αγοράς τηλεοράσεων για 19η συνεχή χρονιά
Ψηλότερα ποσοστά ψηφιακών δεξιοτήτων νεαρών κοριτσιών σε Κύπρο και Ε.Ε. το 2023
SOFTSWISS Young Fest: Tο αποκορύφωμα μιας σειράς εκδηλώσεων αφιερωμένων στην 15η επέτειο της SOFTSWISS
Η σειρά Galaxy Tab S10 FE ήρθε με «έξυπνες» εμπειρίες και ευέλικτο σχεδιασμό
Η CL8 στο Deloitte Technology Fast 50 για τη Μέση Ανατολή και την Κύπρο
ΔΝΤ: Τα κέρδη του ΑΙ στο παγκόσμιο ΑΕΠ και το αγκάθι για ενέργεια και ρύπους
Η DreamPlay ανοίγει γραφείο και campus στη Λεμεσό-Ορόσημο στην παγκόσμια επέκταση η Κύπρος
Samsung: Παρουσιάζει την επόμενη γενιά των Odyssey Gaming Monitors με 3D immersion και OLED τεχνολογία
Επαναπροκηρύσσεται το σχέδιο ψηφιακής αναβάθμισης των επιχειρήσεων-Η έκκληση του CITEA και της ΟΕΒ