Αγαθά σε ηλικιωμένους από Κύκλο Φιλίας και Εβραική Κοινότητα Κυπρου

‘’Ο Κυκλος Φιλιας’’ ιδρύθηκε το 2008 να βοηθάει και να υποστηρίζει παιδιά και ενήλικες με ειδικές ανάγκες όπως και τις οικογένειές τους.
 
Μέρος αυτής της ιδιαίτερης κατάστασης που έχουμε περιέλθει, ο ΄’Κύκλος Φιλίας’’ επεκτείνει τις δραστηριότητες του σε ΑΜΕΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑ στους ηλικιωμένους ανθρώπους  και τις οικογένειες τους που έχουν ανάγκη και βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση απο την καραντίνα.

Ο ‘ Κύκλος Φιλίας’ σε συνεργασία με την Εβραική Κοινότητα Κυπρου προετοιμάζονται για τις επερχόμενες γιορτές  του Απριλίου δουλεύοντας σκληρά να διασφαλίσουν οτι κάθε οικογένεια,κάθε ηλικιωμένος άνθρωπος έχει όλα τα αγαθά που χρειάζεται για τις γιορτές που ξεκινανε 17 Απριλιου. Κάθε πακέτο βοηθείας περιέχει φαγητό για τις γιορτές, όπως και ιατρική μάσκα και αντισυπτικά.

Αυτα τα πακέτα βοηθείας θα δοθούν πριν τις γιορτές, ώστε να διασφαλίσουμε οτι καθένας θα τα παραλάβει. Είναι σημαντικό όλοι να στεκόμαστε ενωμένοι σε αυτήν την προσπάθεια και να μην μένει κανείς μονος του.
 

Για περισσότερη εξυπηρέτηση σχετικα με το Covid-19  στους συνανθρώπους μας, η Εβραική Κοινότητα Κύπρου μαζι με άλλους εθελοντές του Κύκλου Φιλίας βρίσκεται σε όλο το νησί της Κύπρου να εξυπηρετήσει με φρέσκα,ζεστά γεύματα όπως και παράδοση μασκών,γαντιών και ιατρικά αλκολούχα όπου χρειάζεται.

Αν είσαι ηλικιωμένος σε ευπαθείς ομάδες που δεν μπορεί να παρεβρεθεί σε κατάστημα να αγοράσει τις ανάγκες του, η κάποιος που χρειάζεται οικονομική βοήθεια, η Εβραική Κοινότητα Κύπρου είναι παρών για σένα.

Αν γνωρίζεις κάποιον που χρειάζεται φαγητό, ιατρική παρακολούθηση η οτιδήποτε αλλο, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις με τον Κύκλο Φιλίας στο 97765453.

Για τις ευπαθείς ομάδες και όσοι άνθρωποι έχουν ανάγκη, η Εβραική Κοινότητα Κύπου και ο Κυκλος Φιλίας  είναι εδώ για σένα.
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor