KIA: Πρώτη σε πωλήσεις καινούργιων οχημάτων στην Κύπρο το 2019!

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας, η ΚΙΑ αναδείχθηκε ως η αυτοκινητοβιομηχανία με τις περισσότερες πωλήσεις καινούργιων οχημάτων στην κυπριακή αγορά για το 2019!
 
Η αξιοπιστία, η τεχνολογική υπεροχή και η μεγάλη γκάμα μοντέλων της ΚΙΑ έφερε την πρωτιά, αποδεικνύοντας την εμπιστοσύνη των Κυπρίων οδηγών στην ΚΙΑ.

 
Οι πωλήσεις της ΚΙΑ τη χρονιά που πέρασε ήταν οι πιο υψηλές από ποτέ, ενισχυμένες από την αναβάθμιση των μοντέλων της όπως το πολυβραβευμένο Sportage και τη διάθεση νέων, επαναστατικών οχημάτων όπως το Stonic CUV και το ολοκαίνουργιο urban crossover XCEED. Η προσήλωση της ΚΙΑ στην άνεση και στην οδηγική απόλαυση των οδηγών σε συνδυασμό με την ανάπτυξη μιας ανταγωνιστικής στρατηγικής ενίσχυσαν τη δημοτικότητα της μάρκας και συνέβαλαν στην περαιτέρω αύξηση της ανάπτυξης της. Ταυτόχρονα οι Κύπριοι οδηγοί εκτιμούν ιδιαίτερα την εγγύηση των 7 ετών ή των 150.000 χιλιομέτρων της ΚΙΑ η οποία εξακολουθεί να είναι μοναδική στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας.
 

Οι καταναλωτές που αναζητούν εντυπωσιακό στυλ και πρακτικότητα σε άψογο συνδυασμό ποιότητας – τιμής ταυτίζονται με τα μοντέλα της ΚΙΑ δίνοντας της τη δυνατότητα να προσφέρει περισσότερες επιλογές σε πιο πολλές κατηγορίες από οποιοδήποτε άλλο κατασκευαστή.
 
Η Loutsios Group, επίσημος αντιπρόσωπος της ΚΙΑ στην Κύπρο, είναι ιδιαίτερα περήφανη για αυτήν την πρωτιά και με συνέπεια και επαγγελματισμό προσβλέπει σε περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον.
 

www.kia.com.cy

Δειτε Επισης

Φέτος το Πάσχα οι προσφορές είναι επικές-Smartphones με €0 αρχικά και €200 έκπτωση
Υπουργείο Εμπορίου: Εφαρμόζονται κανονισμοί για έλεγχο της μεσιτείας όπλων
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών