Αποχώρηση βόμβα από τις Υπεραγορές ΜETRO

Μετά από συνεργασία 32 χρόνων στις Υπεραγορές METRO από τη θέση του γενικού διευθυντή, ο Πέτρος Κυπριανίδης πήρε την απόφαση να αποχωρήσει στο τέλος Δεκεμβρίου του 2019.

Σε ανακοίνωση του την οποία εξασφάλισε το InBusinessNews, ο κ. Κυπριανίδης ευχαριστεί την ομάδα και το προσωπικό των Υπεραγορών για την προσπάθεια ανάπτυξης αλυσίδας 6 καταστημάτων στην Κύπρο.

Ευχαρίστησε παράλληλα ένθερμα τους προμηθευτές και τους πελάτες των Υπεραγορών για την υποστήριξη και εμπιστοσύνη που τους επέδειξαν όλα αυτά τα χρόνια. «Στη διάρκεια αυτού του ταξιδιού συνάντησα καταπληκτικούς ανθρώπους που μου έδιναν δύναμη να μάχομαι για την πρόοδο και την ανάπτυξη των METRO», υπογραμμίζει.

Ο ίδιος αναφέρει στην ανακοίνωση ότι αποχωρεί, αλλά παραμένει μάχιμος, καθώς σε ένα λιανεμπορικό κόσμο που αλλάζει όπως είναι ο σημερινός με τόσο δραματικές ταχύτητες, η ακινησία δεν ταιριάζει. «Είσαι ετοιμόρροπος όταν όλα αλλάζουν και κινούνται γύρω σου και εσύ προσπαθείς να μείνει ακίνητος», καταλήγει στην ανακοίνωση του.

Δειτε Επισης

Ντέμης Χασάμπης: Ο Κύπριος που κατέκτησε το Νόμπελ και την κορυφή της τεχνητής νοημοσύνης
Επίτιμος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Frederick ο διακεκριμένος Καθηγητής Jeffrey Sachs
Tariff(α)s εκ πεποιθήσεως…Η φιλοσοφία και κοινωνικοοικονομική θεώρηση πίσω από το φορολογικό κρεσέντο του Τραμπ
Τιμητική διάκριση στην Ελλάδα για τον Ε/κ επιχειρηματία και συγγραφέα Δρ. Δημήτριο Ζάμπογλου
Η Χριστίνα Πέτρου εκπροσωπεί την Κύπρο στη Milan Design Week
ΤΕΠΑΚ: Βράβευση ερευνήτριας Δρ. Πηνελόπης Κωνσταντίνου στα Βραβεία Έρευνας του ΙδΕΚ
Theo Paphitis: Το success story, το Dragon’s Den και η κατάκτηση της κορυφής του λιανεμπορίου
Η Ευαγγελίτσα Τσουλόφτα η πρώτη γυναίκα πρόεδρος του ISHCCO-Τιμή για το ΕΤΕΚ
Ο Χάρης Χατζησάββας COO της Astras Group of Companies και Astras Oncology Network
Global Leader ο Δημήτρης Σκουρίδης-Ανάμεσα στους κορυφαίους 100 διεθνείς ηγέτες για το έτος 2025