Maurice Baker: Αναλαμβάνει διευθύνων σύμβουλος στην Interorient Shipmanagement

Καθήκοντα διευθύνοντα συμβούλου στην Interorient Shipmanagement αναλαμβάνει ο Maurice Baker μετά από μια μακρά και ολοκληρωμένη καριέρα στον τομέα της ναυτιλίας.

Αποφοίτησε από το Ναυτικό Κολλέγιο της Γλασκόβης και σάλπαρε καθήκοντα Master σε διάφορα σκάφη. Υπηρέτησε σε διάφορες ανώτερες θέσεις: Εμπορικός Διευθυντής Ομίλου, Διευθυντής Ομάδας Ναυτιλίας και Επιχειρήσεων και Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου, καθώς και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής των δύο προηγούμενων εταιρειών του.

Ο Maurice είναι πρώην μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της Intertanko και είναι επί του παρόντος μέλος του Chartered Shipbrokers Institute. Διαθέτει πλούσια εμπειρία στη διαχείριση πλοίων.

Σε δηλώσεις του ο κ. Baker: «Αποτελεί τιμή για μένα να συμμετέχω σε αυτόν τον οργανισμό. Διαθέτει αξιόλογη φήμη τόσο στο προσωπικό του όσο και στους πελάτες του και ανυπομονώ να συμβάλω σε αυτό. Κυριαρχικός μου στόχος είναι η διασφάλιση και διατήρηση της επιχειρησιακής αριστείας προς τους πελάτες μας».

Δειτε Επισης

Ντέμης Χασάμπης: Ο Κύπριος που κατέκτησε το Νόμπελ και την κορυφή της τεχνητής νοημοσύνης
Επίτιμος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Frederick ο διακεκριμένος Καθηγητής Jeffrey Sachs
Tariff(α)s εκ πεποιθήσεως…Η φιλοσοφία και κοινωνικοοικονομική θεώρηση πίσω από το φορολογικό κρεσέντο του Τραμπ
Τιμητική διάκριση στην Ελλάδα για τον Ε/κ επιχειρηματία και συγγραφέα Δρ. Δημήτριο Ζάμπογλου
Η Χριστίνα Πέτρου εκπροσωπεί την Κύπρο στη Milan Design Week
ΤΕΠΑΚ: Βράβευση ερευνήτριας Δρ. Πηνελόπης Κωνσταντίνου στα Βραβεία Έρευνας του ΙδΕΚ
Theo Paphitis: Το success story, το Dragon’s Den και η κατάκτηση της κορυφής του λιανεμπορίου
Η Ευαγγελίτσα Τσουλόφτα η πρώτη γυναίκα πρόεδρος του ISHCCO-Τιμή για το ΕΤΕΚ
Ο Χάρης Χατζησάββας COO της Astras Group of Companies και Astras Oncology Network
Global Leader ο Δημήτρης Σκουρίδης-Ανάμεσα στους κορυφαίους 100 διεθνείς ηγέτες για το έτος 2025