powered by

Δείτε το ακριβότερο ακίνητο της πρώτης ιδιωτικής e-δημοπρασίας

Καταβάλλοντας ως προκαταβολή το ποσό των €10 χιλιάδων (πλήρως επιστρέψιμη σε περίπτωση που δεν είστε ο επιτυχών πλειοδότης) μεταξύ 24 Σεπτεμβρίου και 22 Οκτωβρίου, οι υποψήφιοι επενδυτές θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν την αγορά του ακριβότερου ακινήτου στην πρώτη ιδιωτική δημοπρασία που θα γίνει στις 23 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για οικόπεδο που βρίσκεται σε προνομιούχα θέση εντός της ζώνης "ΠΕΖ" με υπάρχον εγκαταλελειμμένο κτίριο. Το ακίνητο έχει εμβαδόν περί τα 795 τ.μ. και υπα΄ρχει η δυνατότητα εμπορικής ανάπτυξης (με την προϋπόθεση ότι όλες οι απαραίτητες άδειες θα εκδοθούν).

Τοποθεσία

Το οικόπεδο βρίσκεται στην Ενορία Τρυπιώτη, Δήμος Λευκωσίας, Επαρχία Λευκωσίας, με αριθμό εγγραφής 25/1504. Είναι τοποθετημένο περί τα 100 μ. από την έδρα της Astrobank και περί τα 100 μ. από την Deloitte Cyprus. Η άμεση περιοχή του ακινήτου χαρακτηρίζεται κυρίως από εμπορικές αναπτύξεις με πολυώροφα κτίρια με καταστήματα, γραφεία και διαμερισμάτων.

Περιγραφή

-Οικόπεδο κανονικού σχήματος με επίπεδη και ομαλή επιφάνεια.

-Πρόσοψη δρόμου περί τα 23 μ. κατά μήκος της οδού Γιάννη Κρανιδιώτη.

-Εντός του οικοπέδου υπάρχει παλιό εμπορικό κτίριο.

-Έχει εμβαδόν περί τα 795 τ.μ.

Πολεοδομική Ζώνη
Τα ακίνητο εμπίπτει εντός της εμπορικής πολεοδομικής ζώνης “ΠΕΖ”, με συντελεστή δόμησης 250% και συντελεστή κάλυψης κτιρίου 70%.

Τέλος η προγραμματισμένη ώρα κλεισίματος της δημοπρασίας στις 23 Οκτωβρίου είναι στις 11:00 το πρωί.

 

Δειτε Επισης

Δήμος Παναγιώτου: Σημαντικός μοχλός ενίσχυσης της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού το Limassol Greens
Κατοικίες και διαμερίσματα σε Πάφο και Λεμεσό από την Altamira Real Estate
Αντίστροφη μέτρηση για τη δημοπρασία Μαΐου της BidX1-Διαθέσιμα πέραν των 60 ακινήτων
Αυτοψία ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας σε συγχρηματοδοτούμενα έργα στη Λεμεσό
Αγροτικά ακίνητα προς πώληση από την AstroBank
Συμβούλιο Εγγραφής Κτηματομεσιτών: Αναγκαία η ενίσχυση του νομοθετικού πλαισίου για την ημερήσια ενοικίαση
Αλ. Βαφεάδης: Καμία αντιπαράθεση με Δήμαρχο Λάρνακας για το λιμάνι-Οι διαδικασίες προχωρούν με διάλογο και τεκμηρίωση
Κωνσταντίνος Ιωάννου: Η πρόταση νόμου για εγκλωβισμένους αγοραστές αποτελεί τη βέλτιστη δυνατή λύση
Στο τελικό στάδιο οι εργασίες αναβάθμισης του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Στροβόλου
Οι ενέργειες που τρέχουν και ο οδικός χάρτης για το λιμάνι και την μαρίνα Λάρνακας-«Όλοι θέλουμε να γίνει το έργο»