Κτήμα Παυλίδη «Καλύτερος Παραγωγός Ξηρού Οίνου Ελλάδα»

Ενισχύθηκε κατά το 2019 ο αριθμός των εκατοντάδων διεθνών βραβείων που έχει λάβει το Κτήμα Παυλίδη από την ίδρυση του ανταμείβοντας την ποιότητα και μαρτυρώντας την επιτυχία του Δραμινού οινοποιείου. 

Το Κτήμα Παυλίδη συμμετέχει ανελλιπώς κάθε χρόνο στους σημαντικότερους διαγωνισμούς οίνου του κόσμου. Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι από την αρχή του έτους έως σήμερα βραβεύτηκε με συνολικά 25 βραβεία: 13 χρυσά, 8 ασημένια και 4 χάλκινα, καθώς και με δυο ιδιαίτερης σημασίας διακρίσεις.

Οι δυο εξαίρετες διακρίσεις προέρχονται από τη Γερμανία και αναδεικνύουν τη δουλειά της ομάδας σε μια χώρα που παραμένει για δεκαετίες η πρώτη εξαγωγική αγορά για τον ελληνικό οίνο και αποτελεί μια από τις αγορές στόχους του κτήματος.

Best Producer “Still Wine” Greece
«Καλύτερος Παραγωγός Ξηρού Οίνου Ελλάδα» 
στο Διεθνή Διαγωνισμό Berlin Wein Trophy 2019. Πρόκειται για έναν από τους πλέον γνωστούς ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς με περισσότερους από 100 κριτές και συμμετοχές 7.000 δειγμάτων από 40 διαφορετικές χώρες.

Best of Show Greece red wine
για το EMPHASIS Agiorgitiko 2015 στο MUNDUS VINI Spring Tasting 2019. Ο διάσημος διαγωνισμός συγκέντρωσε 250 κριτές από 50 διαφορετικές χώρες και δοκιμάστηκαν 7.200 δείγματα από 156 οινοπαραγωγικές περιοχές. Ο βραβευμένος οίνος EMPHASIS Agiorgitiko προέρχεται από ένα συγκεκριμένο αμπελοτόπι, παράγεται σε εξαιρετικά περιορισμένη ποσότητα και κυκλοφορεί αποκλειστικά στις αγορές του εξωτερικού.

Το οινοποιείο Κτήμα Παυλίδη διανέμεται στην Κύπρο από την Senaga Trading Ltd.  
 Να αναφέρουμε ότι το χαρτοφυλάκιο της εταιρίας αποτελείται από την ABinbev, την μεγαλύτερη εταιρία μπυρών στον κόσμο με τις Stella Artois, Hoegaarden και Leffe να εκπροσωπούνται στη Κυπριακή αγορά. 
 
Το χαρτοφυλάκιο της Senaga Trading απαρτίζεται επίσης από εκλεκτά κρασιά όπως το Gruppo Italiano Vini (Folonari, Santi), Γαία, Κτήμα Αλεξάκης, Θεοπέτρα -Τσιλιλή (BiancoNero, Theopetra) και άλλα πολλά. 
 
Να θυμίσουμε ότι η Senaga Trading Ltd πρόσφατα ανάλαβε την διανομή και Κυπριακού Οινοποιείου Φικάρδος.  Γηγενής ποικιλίες που αναβίωσαν πρόσφατα στον Κυπριακό αμπελώνα όπως οι ποικιλίες Γιαννούδι και Σπούρτικο μαζί με τα γνωστά και αγαπημένα Ξυνιστέρι και Μαραθεύτικο, παντρεύονται στο πορτφόλιο του οινοποιείου μαζί με διεθνής ποικιλίες προσφέροντας ένα εκπληκτικό και μοναδικό μωσαϊκό εμπειριών και γεύσεων.
 
Παράλληλα οι δραστηριότητες του οργανισμού συμπληρώνονται  με τη σύσταση επιλεγμένων οινοπνευματωδών στις κατηγορίες του Gin όπως το γνωστό Σκωτσέζικο Daffy’s gin, τα κορυφαία Liqueur του ομίλου Marie Brizard, ελληνικά προϊόντα όπως είναι το Λικέρ Ρακόμελο και Μαστίχα Roots, Τσίπουρο Τσιλιλή και άλλες πολλές μάρκες στην κατηγορία των οινοπνευματωδών ποτών.
 
Με αφοσίωση στον καταναλωτή και τις σημερινές του ανάγκες, η Senaga Trading Ltd εστιάζεται στο όραμα και την στρατηγική κατεύθυνση του οργανισμού με στόχο την ενίσχυση και ανάπτυξη της πορείας του καθώς και την επιτυχή εδραίωση και ενδυνάμωση της εταιρίας στην Κυπριακή αγορά έχοντας πάντοτε αρωγό τις αξίες του οργανισμού.

Δειτε Επισης

Βγάζει ξανά στην...αναφορά την Kition ο Χριστοδουλίδης-«Το κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από οποιονδήποτε»
Νέο αίμα στην αγορά εργασίας με διεύρυνση της πρόσβασης φοιτητών από τρίτες χώρες
Τράπεζα Κύπρου: Στο Δ.Σ. Christian Philipp Hansmeyer και William Stuart
Ψηφίζουν εξωτερικό για τις πασχαλινές διακοπές τους οι Κύπριοι-Για 48ωρα οι κρατήσεις στο εσωτερικό
Πέρασε από το Υπουργικό ο Εθνικός Οργανισμός Ανάπτυξης-Κλείνει κενά στη χρηματοδότηση των επιχειρήσεων
Κτηματομεσίτες: Απαραίτητη η διόρθωση για διενέργεια γενικής εκτίμησης κάθε πέντε αντί κάθε τρία χρόνια
Nέος γενικός διευθυντής της MSPS Κύπρου ο Γιάννης Διονυσιάδης
Η Λευκωσία υποδέχεται το 16ο Συνέδριο για την Εταιρική Βιωσιμότητα & Υπευθυνότητα
Απογειώθηκαν τα ταξίδια των Κυπρίων-Πού αποδίδεται η αύξηση και οι δημοφιλέστεροι προορισμοί
Δεν πείθει την Βουλή για φορολόγηση των υπερκερδών των τραπεζών το ΑΚΕΛ-«Προεκλογικό πυροτέχνημα»