Έκθεση Τεχνικών Προϊόντων & Υπηρεσιών για την Ναυτιλιακή Βιομηχανία

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, στις 11 & 12 Απριλίου, στο ξενοδοχείο GrandResort στη Λεμεσό, η 9η Έκθεση East Med Marine and Oil & Gas. 
 
Η έκθεση East Med Marine and Oil & Gas διοργανώθηκε από τον όμιλο Fameline Holding Group, και ήταν και φέτος υπό την αιγίδα της Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Κυρίας Βασιλικής Αναστασιάδου η οποία τέλεσε και τα εγκαίνια, είχε επίσης την υποστήριξη του Υφυπουργείου Ναυτιλίας,   του Δήμου Λεμεσού, του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου (CSC) , του Κυπριακού Συνδέσμου Εταιρειών Πετρελαίου & Φυσικού Αερίου (Cyprus Oil & Gas Association) και του Ινστιτούτου Ναυτικών Μηχανικών (IMarEST). 
 

 
Η έκθεση φιλοξένησε πέραν των 85 εταιριών από όλο τον κόσμο που ασχολούνται με προϊόντα και υπηρεσίες για την ναυτιλιακή βιομηχανία και του τομέα του πετρελαίου και φυσικού αερίου. Οι πλείστοι εκθέτες είναι εταιρείες που συνεργάζονται και αντιπροσωπεύονται από τον Όμιλο Fameline και καλύπτουν τις δραστηριότητες του σε διεθνές επίπεδο. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις για τον Τεχνικό Εξοπλισμό Πλοίων, Συστημάτων Ασφάλειας, Αυτοματισμού, Πλοήγησης και Επικοινωνίας, Δεξαμενισμού και Επισκευής Πλοίων, εξειδικευμένων προϊόντων όπως Χημικά, Λιπαντικά, Καύσιμα, Χρώματα, καθώς επίσης και  σε όλους τους τομείς Παραγωγής και Εξόρυξης Υδρογονανθράκων. 
 

 
Στα πλαίσια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν επίσης, κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως σεμινάρια, παρουσιάσεις και δεξίωση κοκτέιλ, που σκοπό είχαν να δώσουν την δυνατότητα στους εκθέτες και άλλους ενδιαφερόμενους να ενδυναμώσουν τις επαγγελματικές τους σχέσεις με διευθυντικά στελέχη του τεχνικού και αγοραστικού τομέα, που διεξάγουν εργασίες στην Κύπρο και την Ανατολική Μεσόγειο.
 

 
Ο όμιλος εταιρειών Fameline Holding Group προγραμματίζει την 10η έκθεση East Med Marine and Oil & Gas, τον Απρίλιο του 2021.
 

 
 

 

Δειτε Επισης

Finvasia: Επιχειρηματικότητα και ενδοεπιχειρηματικότητα
Waste Wisely Cyprus: Οι βραβευθέντες καλύτερης Αφίσας και Φωτογραφίας
CBN Young Dragon Awards: Έρχονται για να επιβραβεύσουν τους νεαρούς «δράκους» του επιχειρείν
Οι μεγαλομέτοχοι 35+ εισηγμένων εταιρειών
Η εικόνα του Τύπου στην Κύπρο-Οι εκδοτικές επιχειρήσεις, οι δημοσιογράφοι και οι άλλοι επαγγελματίες στον χώρο
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
Στην Medicover Genetics ο Δ. Σκουρίδης-Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία
ΙδΕΚ: Νέες προσκλήσεις €16,3 εκατ. για στήριξη του ερευνητικού συστήματος
Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol