Powered by

Lordos Hotels: Αναπληρωτής του διοικητικού συμβούλου ο Γεώργιος Λόρδος

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Lordos Hotels (Holdings) Public Limited στη χθεσινή του συνεδρία ενέκρινε τον διορισμό του Γεώργιου Δ. Λόρδου ως αναπληρωτή του διοικητικού συμβούλου Δημήτριου Γ. Λόρδου. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο Γεώργιος Δ. Λόρδος σπούδασε στο University of Surrey του Ηνωμένου Βασίλειου από όπου το 1998 έλαβε πτυχίο στον τομέα των Μαθηματικών σε συνδυασμό με Επιχειρηματικές Σπουδές (Mathematics with Business Studies). Το 1999 απέκτησε μεταπτυχιακό στον τομέα της Διοίκησης (Μanagement) από το ίδιο πανεπιστήμιο. Ακολούθως, το 2000 έλαβε μεταπτυχιακό στον τομέα της Διαχείρισης Επενδύσεων (Investment Management) από το πανεπιστήμιο The City University London (Cass Business School) του Ηνωμένου Βασιλείου. Από το 2001 μέχρι το 2004 εργάστηκε ως ιδιωτικός τραπεζικός υπάλληλος στην Citibank (Switzerland) Ag, στη Γενεύη, και από το 2004 μέχρι το 2008 ως ιδιωτικός τραπεζικός υπάλληλος στην Banque Privee Edmond de Rothschild S.A., στη Γενεύη. Από το 2009 μέχρι το 2013 εργάστηκε ως εκτελεστικός διευθυντής, επικεφαλής διαχείρισης χαρτοφυλακίου και ως λειτουργός συμμόρφωσης και διαχείρισης κινδύνων στην Κυπριακή εταιρεία επενδύσεων 7Q Financial Services Ltd. Από το 2014 μέχρι και σήμερα, ο Γεώργιος Δ. Λόρδος εκτελεί καθήκοντα εκτελεστικού διευθυντή στην εταιρεία Egard Habitat Limited. Επιπρόσθετα, είναι μέλος στα διοικητικά συμβούλια διαφόρων ιδιωτικών εταιρειών.

Αποτελέσματα Lordos Hotels για το 2019

Στο μεταξύ, σύμφωνα με δεύτερη ανακοίνωση που δημοσιοποιήθηκε μέσω του ΧΑΚ, τα αποτελέσματα της εταιρείας για το έτος 2019 αναμένεται να είναι μειωμένα σε σύγκριση με τα αντίστοιχα του προηγούμενου έτους, λόγω μείωσης του κύκλου εργασιών.

Δειτε Επισης

Minthis Resort: Πασχαλινή πολυτέλεια σε έναν παράδεισο εκλεπτυσμένης απόλαυσης
Κώστας Κουμής: Επιβεβαιώνεται η μεγάλη συνεισφορά του αθλητικού τουρισμού στην τουριστική οικονομία
Στο 50% οι πληρότητες στα ξενοδοχεία το Πάσχα-Ετοιμάζονται για δύσκολη χρονιά οι ξενοδόχοι
WIZZ Experiences: Νέα πρόσθετη υπηρεσία για τους επιβάτες της Wizz Air
Στα €1,4 δισ. οι δαπάνες για ταξίδια Κυπρίων στο εξωτερικό το 2022
Ψηφίζουν εξωτερικό για τις πασχαλινές διακοπές τους οι Κύπριοι-Για 48ωρα οι κρατήσεις στο εσωτερικό
Ρεκόρ στις αφίξεις τουριστών κατέγραψε το πρώτο τρίμηνο η Πορτογαλία
ΕΤΑΠ Λευκωσίας: Διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στο GreenHost Project
Απογειώθηκαν τα ταξίδια των Κυπρίων-Πού αποδίδεται η αύξηση και οι δημοφιλέστεροι προορισμοί
Λαμπερό reopening για το The Retail Village στο Nammos Limassol του Parklane Resort & Spa (pics)