ALGOFEN

Το αίσθημα του πόνου επηρεάζει την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των ανθρώπων, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας και κοινωνικής τάξης. Η Medochemie, σύμφωνα με τον διευθυντή πωλήσεων Κύπρου, Νίκο Χρηστίδη, ανέθεσε στο Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης τη δημιουργία ενός φαρμακευτικού σκευάσματος με κύρια χαρακτηριστικά την άμεση ανακούφιση από τον πόνο για ασφάλεια. Έτσι δημιουργήθηκε το ALGOFEN. Το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας ανέπτυξε το νέο φάρμακο σύμφωνα με τις διεθνείς φαρμακευτικές προδιαγραφές της ΕΕ, του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και τους Κανόνες Καλής Παρασκευαστικής Πρακτικής GMP. 

Ιδανική σύνθεση
Μετά από πολύχρονες πειραματικές μελέτες, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στα υπερσύγχρονα βιοχημικά  εργαστήρια της εταιρείας, η επιστημονική ομάδα του Τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης πέτυχε το επιθυμητό και άριστο αποτέλεσμα. Δημιούργησε, σύμφωνα με τα διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα GMP, ένα φαρμακευτικό προϊόν ιδανικής σύνθεσης σε οβάλ δισκία, το οποίο σύμφωνα με τα αποτελέσματα των κλινικών αναλύσεων, σε όξινες συνθήκες στομάχου του ανθρώπινου οργανισμού διαθέτει τα ζητούμενα χαρακτηριστικά της ταχύτατης απελευθέρωσης της δραστικής ουσίας από τα αδρανή συστατικά.                                 Αυτό το γεγονός επιτρέπει την άμεση απορρόφηση της αναλγητικής δραστικής ουσίας από τους ιστούς του στομάχου και την επίτευξη άμεσης παυσίπονης δράσης, η οποία εμφανίζεται στα πρώτα πέντε λεπτά και κορυφώνεται στα τριάντα λεπτά. 

Προσεγμένος σχεδιασμός
Το νέο καινοτόμο φαρμακευτικό σκεύασμα ονομάστηκε ALGOFEN, από τις λέξεις άλγος που πάει να πει πόνος και ακεταμινοφαίνη, που είναι η αναλγητική δραστική του ουσία. Η ομάδα του σχεδιαστηρίου της εταιρείας έφτιαξε μια υψηλής αισθητικής συσκευασία αντάξια του ποιοτικού περιεχόμενου. Με τη σειρά του, το Τμήμα Εγγραφών, μέσα από μια χρονοβόρα και εξονυχιστικού ελέγχου διαδικασία, εξασφάλισε τις απαραίτητες άδειες κυκλοφορίας στις χώρες σχεδιασμού εισαγωγής του νέου φαρμάκου. 

Γρήγορη ανακούφιση  
Η παραγωγική διαδικασία ξεκίνησε και το νέο φάρμακο  εισήχθη μεταξύ άλλων χωρών και στην κυπριακή αγορά. Το ALGOFEN έτυχε μεγάλου σεβασμού από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του από τους επαγγελματίες της υγείας, ιατρούς και φαρμακοποιούς της Κύπρου. Τα αποτελέσματα από τη χρήση του δικαίωσαν τις προσδοκίες μας και οι ασθενείς που το χρησιμοποίησαν  για γρήγορη ανακούφιση από τα διάφορα είδη πόνου, όπως πονοκέφαλο, ημικρανία, πονόδοντο, μυαλγία, αρθραλγία και πόνους περιόδου, μπόρεσαν να συνεχίσουν την καθημερινότητά τους χωρίς τη δυσφορία των συμπτωμάτων του πόνου.

Διαφημιστική καμπάνια
Για την πιο άμεση επικοινωνία και ενημέρωση του κοινού σχετικά με τα οφέλη από τη χρήση του ALGOFEN, σε συνεργασία με εξωτερικούς συνεργάτες της Medochemie., δημιουργήθηκε διαφημιστική εκστρατεία με πρωταγωνιστή τον γνωστό ηθοποιό Σπύρο Παπαδόπουλο.                                          Το κεντρικό μήνυμα αφορούσε στην πολύ γρήγορη αναλγητική δράση του ALGOFEN. Η ανταπόκριση των πολιτών που χρειάζονταν παυσίπονο ήταν πολύ μεγάλη και σε σύντομο χρονικό διάστημα το ALGOFEN έγινε το νέο παυσίπονο για πολύ μεγάλο αριθμό συμπατριωτών μας.  

Ετοιμάζει ταξίδι 
Η εξαγωγική διαδικασία του ALGOFEN έχει ήδη ξεκινήσει,  με την εγγραφή του σε χώρες που η Medochemie έχει θέσει ως προτεραιότητα. Πιστεύουμε ότι πολύ σύντομα θα αποτελέσει μια αγαπημένη επιλογή για την αντιμετώπιση του πόνου και σ’ αυτές τις χώρες.

Στοιχεία επικοινωνίας 
Διεύθυνση: Κωνσταντινουπόλεως 1-10, 3011 Λεμεσός, Κύπρος 
Τηλέφωνο: 25867600 | Φαξ: 25560863
Email: office@medochemie.com | Ιστοσελίδα: www.medochemie.com
 

Δειτε Επισης

Remedica
ALGOFEN
Medochemie
Η συνταγή του ΓεΣΥ