Δύο χρόνια Jo&Tim

Κάθε αντικείμενο που μεταφέρεται από τη μια γενιά στην άλλη αποτελεί για την Jo&Tim μια επιτυχία!  Δύο χρόνια μετά τη σύνθεση του διδύμου φαίνεται ότι η Ιωάννα Αχιλλέως Ζαβιτσανάκη και η Θέα Αγγελή Αναγιωτού έχουν καταφέρει να μεταδώσουν το πάθος τους για οτιδήποτε μοναδικό και ξεχωριστό.  Κατάφεραν να μεταδώσουν τη πεποίθηση ότι το όμορφο δεν έχει ημερομηνία λήξης και πρέπει να προσεγγίζεται με σεβασμό και εκτίμηση για την ιστορία που κουβαλά μαζί του.  Εξάλλου, η διάσωση διαχρονικών αντικειμένων είναι κάτι πολύ σημαντικό για την Jo&Tim αφού η οικολογική ευαισθησία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της δουλείας της. 
 
Μετά από δύο πρωτοποριακές εκθέσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό και τη δημιουργία του δικού της χώρου στην καρδιά της Λευκωσίας, συνεχίζει με το ίδιο πάθος της πρώτης μέρας, ακολουθεί την τροπή των πραγμάτων, βλέπει μπροστά και σίγουρα κινείται προς την κατεύθυνση που προστάζει η αγορά και οι πελάτες της.
 
Για τη νέα σεζόν η Jo&Tim κατάφερε να προσθέσει στη συλλογή της μοναδικά διαχρονικά κομμάτια επίπλων και διακοσμητικών αντικειμένων τα οποία να είναι προσιτά σε ακόμα μεγαλύτερο κοινό, τόσο σε τιμή όσο και σε σχεδιασμό. Στο showroom της εταιρείας, βρίσκει κανείς υπέροχα δώρα, κατάλληλα για όλες τις περιστάσεις.
 
Για τις γιορτές, αλλά όχι μόνο, έχει ετοιμαστεί μια σειρά με ξεχωριστά εταιρικά δώρα που καλύπτουν την ανάγκη των επαγγελματιών να προσφέρουν στους πελάτες και συνεργάτες τους κάτι μοναδικό και ταυτόχρονα πρακτικό και χρήσιμο, το οποίο να εκφράζει σωστά την εκτίμηση τους.
 
 
 

Δειτε Επισης

Μαρία Παναγιώτου: Υπάρχει ενδιαφέρον για το e-κοφίνι, ξεπέρασαν τους 1200 οι συμμετέχοντες
Φιλελεύθερο ανά την Ευρώπη το ωράριο των καταστημάτων-Τι κατέδειξε έρευνα της Βουλής
Κερδίζουν από τους ενοικιαστές τους Mall of Cyprus και Mall of Engomi
«Ανάβει» το παράνομο εμπόριο αντί να σβήνει το τσιγάρο η υψηλή φορολογία(έρευνα)
Μ. Παναγιώτου: Μεγάλη η ψαλίδα μεταξύ παραγωγού και τελικών τιμών στον καταναλωτή
Η Σκλαβενίτης Κύπρου δίπλα στο προσωπικό της με ωφελήματα και παροχές
Τι... βγάζει το «e-κοφίνι»-Οι τιμές των οπωροκηπτευτικών στα σημεία λιανικής πώλησης
Ξεκίνησε το «e-κοφίνι»-Πού μπορείτε να το βρείτε και πώς να το αξιοποιήσετε
Της τελευταίας στιγμής για τα πασχαλινά τους ψώνια οι Κύπριοι-Πότε η κορύφωση της κίνησης στις υπεραγορές
Ζεσταίνεται η αγορά ενόψει Πάσχα-Η μάχη των προσφορών και το αδιαχώρητο στις υπεραγορές