Ifigenia: Ιδανική λύση για διαμονή στο κέντρο της Λευκωσίας

Σε μια συνεχώς μεταβαλλόμενη εποχή με τους ρυθμούς της καθημερινότητας να γίνονται όλο και πιο απαιτητικοί, ο Όμιλος Cyfield παρέχει την ευκαιρία σε οικογένειες και νεαρά ζευγάρια να ζήσουν τον παλμό της πόλης, σε μια κατοικία στο κέντρο της Ακρόπολης.

Το νέο συγκρότημα διαμερισμάτων που ανεγείρει ο Όμιλος Cyfield, με την ονομασία «Ifigenia», βρίσκεται στην  οδό Κίμωνος, περιοχή της Ακρόπολης, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Λευκωσίας. Το έργο «Ifigenia» είναι μια πενταώροφη πολυκατοικία που διαθέτει συνολικά 10 διαμερίσματα δύο και τριών υπνοδωματίων με άνετους εσωτερικούς χώρους, μπαλκόνια, χώρο στάθμευσης και αποθήκη.

Πέραν από τις σύγχρονες εγκαταστάσεις και τις μοντέρνες γραμμές, το ιδιαίτερο αυτό κτίριο παρουσιάζει πολλές επιπλέον ανέσεις. Αρχικά, βρισκόμενο στο κέντρο της πρωτεύουσας, έχει άμεση και εύκολη πρόσβαση σε όλες τις υπόλοιπες περιοχές της πόλης.


Επιπλέον, τα διαμερίσματα βρίσκονται σε πολύ μικρή απόσταση από τα σχολεία, τα εμπορικά κέντρα και καταστήματα, καθώς επίσης και από το πάρκο Aγίου Δημητρίου και το πάρκο Ακροπόλεως, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε οικογένειες με παιδιά να διασκεδάζουν οποιαδήποτε στιγμή.

Όλα τα διαμερίσματα είναι προσεκτικά σχεδιασμένα για να προσφέρουν άνεση και λειτουργικότητα. Είναι κατασκευασμένα με υψηλής ποιότητας υλικά, φέρουν πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης Α’, εξασφαλίζοντας υψηλό επίπεδο άνεσης με χαμηλή κατανάλωση και δαπάνη.

Παραμένοντας διαχρονικά η αγορά κατοικίας ως η σημαντικότερη επένδυση για τον Κύπριο, η Cyfield προσφέρει τις πλέον ιδανικές αυτές λύσεις με άριστη ποιότητα κατασκευής και σίγουρους τίτλους ιδιοκτησίας.

Δειτε Επισης

Όμιλος Λεπτός: Η ιστορία από το 1960, τα έργα ορόσημα και οι δραστηριότητες σήμερα
Νέος κύκλος εκστρατειών Altamira: Διαμερίσματα και επαύλεις σε παραλιακές περιοχές
Βγάζει ξανά στην...αναφορά την Kition ο Χριστοδουλίδης-«Το κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από οποιονδήποτε»
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου
Κτηματομεσίτες: Απαραίτητη η διόρθωση για διενέργεια γενικής εκτίμησης κάθε πέντε αντί κάθε τρία χρόνια
Όμιλος Domenica: Επιτυχής ολοκλήρωση του «Universal Residences»-Μια εξαιρετική εμπειρία διαβίωσης
Ask Wire: Οι 10 ακριβότερες πωλήσεις ακινήτων στην Κύπρο τον Μάρτιο
ΥΠΕΣ: Τα έργα που προγραμματίζονται-Αναθεώρηση στεγαστικών, «Ιππόδαμος» και «Ανακαινίζω-Ενοικιάζω»
AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα