Powered by

Ρίχνει άγκυρα στη Λευκωσία γνωστό brand της Θεσσαλονίκης!

Το πασίγνωστο κατάστημα Spoon με έδρα τη Θεσσαλονίκη,  ανακοίνωσε την επέκταση του στην Κύπρο με το πρώτο κατάστημα μέσω συνεργασίας franchise.
 
 
Όπως αναφέρει στη ιστοσελίδα του χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες το πρώτο κατάστημα θα βρίσκεται στη Λευκωσία και αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του στο κοινό πριν το τέλος του τρέχοντος έτους.
 

Το Spoon άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό τον Αύγουστο του 2012, προσφέροντας αμέτρητες πρωτότυπες γευστικές επιλογές. Από σαλάτες, γλυκές βάφλες και σαλάτες ζυμαρικών, μέχρι φυσικούς χυμούς, πρωινά και energy drinks.
 
Η εμπειρία στον χώρο της εστίασης και οι σπουδές στο εξωτερικό έδωσαν στον ιδρυτή του Spoon το έναυσμα για έξυπνες και μοντέρνες ιδέες. Με πολύ αγάπη, ο Δημήτρης Ηλίας δημιούργησε στην καρδιά της Θεσσαλονίκης ένα ζεστό χώρο που αποπνέει μια αίσθηση ελευθερίας και προκαλεί μικρούς και μεγάλους να φάνε ότι θέλουν, ότι ώρα το θέλουν.

Όπως ανέφερε ο ίδιος είχε όραμα τη δημιουργία ενός all day Mediterranean coffee house, και για αυτό δημιουργήθηκε ένα μενού με ιδιαίτερη βαρύτητα στην παροχή μιας εκτεταμένης γκάμας value for money ποιοτικών και εξειδικευμένων προτάσεων με διευρυμένο ωράριο και συνεχείς εναλλαγές προϊόντων.
 

Το Spoon είναι ένα αναγνωρίσιμο brand, το οποίο έχει χτίσει την πελατειακή του βάση, διαθέτοντας ήδη πάνω από 100.000 ευχαριστημένους πελάτες και περισσότερους από 33.000 ακόλουθους στα social media.
 

Η ομάδα του Spoon εστιάζει ιδιαίτερα στην προώθηση και προβολή του δικτύου, ώστε να παραμένει πάντα πρώτο στις προτιμήσεις του κοινού. Για αυτό, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, σε συνεργασία με το τμήμα marketing πραγματοποιεί ολοκληρωμένα τοπικά σχέδια προβολής, διαγωνισμούς αλλά και δράσεις τοπικής εταιρικής ευθύνης.
 

Δειτε Επισης

Minthis Resort: Πασχαλινή πολυτέλεια σε έναν παράδεισο εκλεπτυσμένης απόλαυσης
Κώστας Κουμής: Επιβεβαιώνεται η μεγάλη συνεισφορά του αθλητικού τουρισμού στην τουριστική οικονομία
Στο 50% οι πληρότητες στα ξενοδοχεία το Πάσχα-Ετοιμάζονται για δύσκολη χρονιά οι ξενοδόχοι
WIZZ Experiences: Νέα πρόσθετη υπηρεσία για τους επιβάτες της Wizz Air
Στα €1,4 δισ. οι δαπάνες για ταξίδια Κυπρίων στο εξωτερικό το 2022
Ψηφίζουν εξωτερικό για τις πασχαλινές διακοπές τους οι Κύπριοι-Για 48ωρα οι κρατήσεις στο εσωτερικό
Ρεκόρ στις αφίξεις τουριστών κατέγραψε το πρώτο τρίμηνο η Πορτογαλία
ΕΤΑΠ Λευκωσίας: Διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στο GreenHost Project
Απογειώθηκαν τα ταξίδια των Κυπρίων-Πού αποδίδεται η αύξηση και οι δημοφιλέστεροι προορισμοί
Λαμπερό reopening για το The Retail Village στο Nammos Limassol του Parklane Resort & Spa (pics)