Powered by

Νέος «αέρας» στο γραφείο Τύπου του Κινήματος Οικολόγων

Από την 1η Νοεμβρίου το γραφείο Τύπου του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών ανανεώνεται εκ βάθρων.
 
Δυο νέοι δημοσιογράφοι αναλαμβάνουν την επαγγελματική στελέχωση και την προβολή του έργου και της δράσης του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών στα μέσα ενημέρωσης.
 
Συγκεκριμένα με απόφαση της Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, το γραφείο Τύπου θα ενισχυθεί σε τεχνικό εξοπλισμό και μέσα, ώστε να μπορεί να είναι πιο αποδοτικό στην προσέγγιση του νεανικού κοινού.
 
Μέσα στο πνεύμα αυτό αναζητήθηκε η επαγγελματική συνεργασία με νέους επαγγελματίες δημοσιογράφους που έχουν την απαιτούμενη τεχνική γνώση, την όρεξη και ενθουσιασμό που απαιτείται για να μπορέσει το Κίνημα όχι μόνο να διατηρήσει την καλή επικοινωνιακή του εικόνα αλλά και να διευρύνει το ακροατήριο του.
 
Οι νέοι συνεργάτες είναι:
 
Η κα. Αλεξάνδρα Θυμίδη έχει σπουδάσει στο Πάντειον Πανεπιστήμιο Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών. Είναι κάτοχος πτυχίου Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού με κατεύθυνση τη δημοσιογραφία και ανήκει στη δημοσιογραφική ομάδα της Βουλής των Νέων Αντιπροσώπων,  με εμπειρία στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.


 Ο κ. Μιχάλης Μενελάου έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Είναι κάτοχος πτυχίου Δημοσιογραφίας και εργάστηκε για σειρά ετών στον κυπριακό έντυπο Τύπο και σε ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.

 

Δειτε Επισης

ΣΠΟΔ: Συγκρατημένη μεγέθυνση τον Ιούνιο υπό το πρίσμα εξωτερικών αβεβαιοτήτων-Οι παράγοντες με θετική συμβολή
Το ανεξίτηλο στίγμα της προσφοράς του γιατρού και ανθρώπου Νίκου Ιωάννου-«Χειρουργούσα συνεχώς, χωρίς τελειωμό...»
Το μέλλον του ψηφιακού μάρκετινγκ...Tο περιεχόμενο, τα social media και η στρατηγική σύνδεση με το κοινό
Η φιλοσοφία του Palm Beach Resort...Η αρχιτεκτονική, ο εσωτερικός σχεδιασμός και ένα έργο που αλλάζει την Λάρνακα
Θάνος Μιχαηλίδης: Ανοίγει το καλοκαίρι του 2026 το Palm Beach Resort-Μεγάλη τιμή η συνεργασία με την Premium Access
Shaul Keinan: Συνήθως βλέπουμε αριθμούς και επενδυτική δυναμική, αλλά...Η πραγματική αξία του Palm Beach Resort
Πράσινο Βουλής στα 100 εκατ. για κουρεμένους και κατόχους αξιογράφων-Το μέγιστο ποσό ανά φυσικό πρόσωπο
Αλλάζουν με νόμους τα χρηματικά όρια στις συνοπτικές διαδικασίες σύναψης δημόσιων συμβάσεων
Από 1η Ιουλίου τερματίζονται οι πληρωμές φόρου και εισφορών (PAYE/DAS) μέσω φορολογικής πύλης
Παράταση μέχρι 29 Ιουλίου για την υποβολή δήλωσης και πληρωμή οφειλόμενου ΦΠΑ