IMR-University of Nicosia ™ Market Business Intelligence

Η παγκόσμια μετάβαση στην εποχή των Big Data και του ψηφιακού μετασχηματισμού οδήγησαν τον οργανισμό IMR / Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ™ να επενδύσει σε μια νέα μονάδα Market Business Intelligence. Η μονάδα εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και την υποστήριξη υπηρεσιών Business Intelligence, συνεργαζόμενη με πολλαπλές ομάδες εμπειρογνωμόνων, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.  Η μονάδα δραστηριοποιείται σε έργα υψηλού προφίλ κατά τους τελευταίους 18 μήνες, ενώ η αρχική ιδέα και ο σχεδιασμός ξεκίνησαν από τα τέλη του 2015.

Η νέα μονάδα Market Business Intelligence (MBI) παρέχει νέες και καινοτόμες λύσεις με ζωντανή συλλογή δεδομένων, εξειδικευμένες αναλύσεις και οπτικοποιήσεις, ενισχύοντας στρατηγικές επιχειρηματικές αποφάσεις. Η μονάδα έχει τη δυνατότητα συλλογής δεδομένων μέσω πολλαπλών καναλιών, ενώ παράλληλα διαθέτει τεχνολογία αιχμής επιτρέποντας τη συνεργασία με κορυφαίους επιχειρηματικούς εταίρους από όλο τον κόσμο σε μια ενιαία λύση. Τα βασικά οφέλη περιλαμβάνουν την ταχεία και ακριβή επεξεργασία μεγάλων δεδομένων, την εις βάθος στατιστική ανάλυση και την προηγμένη προγνωστική μοντελοποίηση. Παρακολουθώντας βασικούς δείκτες σε πραγματικό χρόνο και δημιουργώντας μοντέλα με τη χρήση εξελιγμένων μεθόδων μηχανικής μάθησης, οι οργανισμοί μπορούν να εφαρμόσουν μια πιο δυναμική επιχειρηματική στρατηγική.

Οι υπηρεσίες Business Intelligence  μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ευρύ φάσμα βιομηχανιών, επιχειρήσεων και οργανισμών, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα παρέχοντας ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο σε οποιοδήποτε επίπεδο διαχείρισης.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την IMR / Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ™ στο 22265150 (κα Μαρίνα Παστού) ή στείλτε το αίτημά σας στο imr@unic.ac.cy

 
 

Δειτε Επισης

Η εικόνα του Τύπου στην Κύπρο-Οι εκδοτικές επιχειρήσεις, οι δημοσιογράφοι και οι άλλοι επαγγελματίες στον χώρο
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
Στην Medicover Genetics ο Δ. Σκουρίδης-Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία
ΙδΕΚ: Νέες προσκλήσεις €16,3 εκατ. για στήριξη του ερευνητικού συστήματος
Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Βιωματικά εργαστήρια Οργανισμού Νεολαίας κατά του σχολικού εκφοβισμού
Μήνυμα από ΟΝΕΚ για ένα Πάσχα χωρίς κροτίδες-«Δεν είναι μαγκιά, ούτε έθιμο»
Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας