Powered by

Salamis Tours: Άγνωστoς ο αντίκτυπος των επενδυτικών σχεδίων EVH Investment

Για επενδυτικούς σκοπούς έχει υποβληθεί Δημόσια Πρόταση από την EVH Investment για απόκτηση του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της Salamis Tours, βάσει του εγγράφου της Δημόσιας Πρότασης, αναφέρει το ΔΣ της Salamis Tours σε ανακοίνωση του προς ενημέρωση των μετόχων. Παράλληλα, επισημαίνει πως το ΔΣ δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τα εν λόγω επενδυτικά σχέδια της EVH και έτσι δεν είναι σε θέση να εκφράσει εμπεριστατωμένη άποψη για το κατά πόσον η υλοποίηση της Δημόσιας Πρότασης, τα επενδυτικά σχέδια θα έχουν θετικό ή αρνητικό αντίκτυπο στο σύνολο των συμφερόντων της Salamis Tours.

Την ίδια ώρα, το ΔΣ επισημαίνει πως η EVH δεν προτίθεται να εξετάσει το ενδεχόμενο ανασυγκρότησης της Salamis Tours, αλλά ούτε να επιφέρει μονομερώς ουσιώδεις μεταβολές στην υφιστάμενη πολιτική απασχόλησης ή στον τόπο διεξαγωγής των δραστηριοτήτων της. Ως εκ τούτου θεωρεί ότι η υλοποίηση της Δημόσιας Πρότασης δεν πρόκειται να επιφέρει επιπτώσεις στην απασχόληση ή να επηρεάσει την απασχόληση του υφιστάμενου προσωπικού.
 

Δειτε Επισης

Αλίκη Δράκου: Η βιωσιμότητα ως διαχρονική στάση για την Cyta και ο στόχος εξάλειψης της ψηφιακής ανισότητας
Respectco Ltd (Iacovou Group): Ετοιμάζει ξενοδοχείο και οικιστική ανάπτυξη στο παραλιακό μέτωπο της Πύλας
Καυτή εβδομάδα για την ξενοδοχειακή βιομηχανία-Το πλάνο το Υπουργείου Εργασίας για αποτροπή της κρίσης
Νίκη Ξενοφώντος: Παραμένει και θα συνεχίσει να είναι ελκυστική δικαιοδοσία για trusts η Κύπρος-Η αυξανόμενη ζήτηση
Υπερβολές από μέρους των συντεχνιών...«Λυπηρή η πρόθεση να πάρουν μέτρα εναντίον ξενοδοχειακών επιχειρήσεων»
Κίνηση υψηλής στρατηγικής για την Aegean το «άνοιγμα» στην Ινδία-«Ο επόμενος αιώνας είναι ο αιώνας της Ασίας»
Στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού GOLD: Τα 13α Invest Cyprus International Investment Awards
Γιάννης Μουρουζίδης: Οι κρίσιμες δεξιότητες για τις επιχειρήσεις και το σύγχρονο και ευέλικτο σύστημα κατάρτισης της ΑνΑΔ
Ανεύθυνος συνδικαλισμός χωρίς αναστολές παίζει κορώνα-γράμματα τον τουρισμό και την οικονομία
Σε ρόλο πυροσβέστη για την ξενοδοχειακή βιομηχανία το Υπ. Εργασίας-Ζητά εποικοδομητική συμβολή απ' όλα τα μέρη