Ηλεκτρονική εξόφληση τιμολογίων στην Τράπεζα Κύπρου

Η Τράπεζα Κύπρου προσαρμόζεται στις ανάγκες τις αγοράς και δημιουργεί υπηρεσίες που ενισχύουν εύκολα, πρακτικά και αποτελεσματικά, την καθημερινή ρουτίνα των επιχειρηματιών.

Η νέα υπηρεσία της Τράπεζας Κύπρου επιτρέπει στους επιχειρηματίες να εξοφλούν ηλεκτρονικά τα τιμολόγια των προμηθευτών τους μέσω της 1bank, άμεσα, εύκολα και με ασφάλεια. 

Πρακτικά, οι συνδρομητές της 1bank που παραλαμβάνουν εμπορεύματα, μπορούν άμεσα να πληρώσουν την προμηθεύτρια εταιρεία μέσω της επιλογής “Invoice eSettlement” καταχωρώντας τον αριθμό αναφοράς πελάτη που τους παρέχεται από την προμηθεύτρια εταιρεία. Προϋπόθεση είναι η προμηθεύτρια εταιρεία να έχει εγγραφεί στην υπηρεσία

Με αυτή την υπηρεσία της Τράπεζας Κύπρου, η εξόφληση είναι άμεση, το ποσό πληρωμής είναι διαθέσιμο για τη εταιρεία σε πραγματικό χρόνο, οι εταιρείες μειώνουν τους κινδύνους που συνεπάγεται η διακίνηση μετρητών, τα λάθη στις πληρωμές μειώνονται, ενώ το κόστος διαχείρισης μετρητών και επιταγών πέφτει κατακόρυφα. 

Όσες εταιρείες επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία “Invoice eSettlement” από την Τράπεζα Κύπρου για να μειώσουν το κόστος διαχείρισης μετρητών και επιταγών της επιχείρησής τους, αλλά και να εξασφαλίσουν την γρηγορότερη και ασφαλέστερη αυτοματοποιημένη εξόφληση των τιμολογίων, μπορούν να επικοινωνήσουν με οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας Κύπρου. 

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία “Invoice eSettlement”, συμπληρώστε την αίτηση εγγραφής, για την εταιρείας σας και μειώστε κατακόρυφα τα έξοδα και τους κινδύνους από τη διαχείριση μετρητών.

 

Δειτε Επισης

Στα €44.608.380,50 το εκδομένο μετοχικό κεφάλαιο της Τράπεζας Κύπρου-Η ανακοίνωση του ΧΑΚ
Ψήφος εμπιστοσύνης από Fitch... Υψηλότερα και διαφοροποιημένα έσοδα για Ελληνική από την εξαγορά της CNP
Αδικεί επενδυτές και όσους έχουν προτεραιότητα στήριξης η πρόταση για φορολόγηση υπερκερδών τραπεζών
Προειδοποιούν οι επόπτες... Παραμένουν αυξημένοι οι κίνδυνοι για το χρηματοπιστωτικό σύστημα της Ε.Ε.
Στην επενδυτική βαθμίδα BBB (χαμηλή) με σταθερή τάση η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας από DBRS
Τράπεζα Κύπρου: Στο Δ.Σ. Christian Philipp Hansmeyer και William Stuart
Αιφνιδιαστική παραίτηση του CEO της HSBC
Κνοτ (ΕΚΤ): Ρεαλιστική η μείωση επιτοκίων τον Ιούνιο
Δεν πείθει την Βουλή για φορολόγηση των υπερκερδών των τραπεζών το ΑΚΕΛ-«Προεκλογικό πυροτέχνημα»
Moody's: Πιστωτικά θετική για την Ελληνική η απόκτηση της CNP