Προοπτικές για στενότερες επιχειρηματικές σχέσεις με Ελλάδα

«Εχουμε μια στενότατη συνεργασία με την ελληνική Κυβέρνηση, όχι μόνο στα οικονομικά δρώμενα, αλλά και γενικότερα στην ευρύτερη ασφάλεια, σταθερότητα και ειρήνη στην περιοχή», δήλωσε το βράδυ του Σαββάτου 2 Δεκεμβρίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης σε χαιρετισμό του, σε εκδήλωση του Επιχειρηματικού Συνδέσμου Κύπρου – Ελλάδας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης συνεχάρη τον σύνδεσμο, ο οποίος, όπως είπε «μέσα από τις πρωτοβουλίες του προσπαθεί να προωθήσει τις στενές επιχειρηματικές δραστηριότητες μεταξύ των δύο χωρών, κάτι που μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους και συνεργούς».

Επίσης, πρόσθεσε ότι μέσα από τις δράσεις του ο Σύνδεσμος δημιουργεί τις προοπτικές στενότερων επιχειρηματικών σχέσεων, για να προσθέσει ότι «μέσα από τη δική μας συνδρομή θεμελιώνουμε μια συνεργασία που είναι απολύτως αναγκαία και απαραίτητη αν λάβετε υπόψη ότι έχουμε μια στενότατη συνεργασία με την ελληνική Κυβέρνηση, όχι μόνο στα οικονομικά δρώμενα αλλά και γενικότερα στην ευρύτερη ασφάλεια, σταθερότητα και ειρήνη στην περιοχή».

«Αν όλοι οι παράγοντες συμβάλουν στην ευημερία των λαών των δύο χωρών αυτό θα ήταν κάτι από τα σημαντικότερα. Θεωρείται ένας πυλώνας αυτός στην όλη προσπάθεια οι σχέσεις μας να συνεχίσουν να είναι όσο πιο δημιουργικές επ’ ωφελεία όλων», είπε καταληκτικά.

Δειτε Επισης

«Απαραίτητη η ενίσχυση του κοινωνικού διαλόγου και της τριμερούς συνεργασίας»
Μαρία Παναγιώτου: Η Κύπρος υλοποίησε πολιτικές για πιο βιώσιμη αγροτική οικονομία
Γιάννης Παναγιώτου: Εργαζόμαστε για καλύτερη ρύθμιση των εργασιακών σχέσεων
Νίκος Χριστοδουλίδης: Διαχρονικά υψηλό το αίσθημα ευθύνης των κοινωνικών εταίρων
Ο ΚΟΑΠ στηρίζει την εκστρατεία «Υιοθετήστε μια οικογένεια το Πάσχα»
Στο 7% μέχρι Μάρτιο η υλοποίηση των αναπτυξιακών δαπανών
Νέα μείωση τιμών στη βιομηχανία τον Μάρτιο
Στο 66% του ΑΕΠ το χρέος των νοικοκυριών, στο 133% των εταιρειών
Εκτός ύφεσης η Ευρωζώνη το πρώτο τρίμηνο, σταθερός στο 2,4% ο πληθωρισμός
Νέο αίμα στην αγορά εργασίας με διεύρυνση της πρόσβασης φοιτητών από τρίτες χώρες