Τρ. Κύπρου: Η Καλύτερη Τράπεζα στο Private Banking στην Κύπρο

Η Τράπεζα Κύπρου αναδείχθηκε, για τρίτη φορά, η καλύτερη τράπεζα στο Private Banking στην Κύπρο από το διεθνούς κύρους περιοδικό Global  Finance. 

Το περιοδικό ανακοίνωσε τα ετήσια διεθνή «Βραβεία για τις Καλύτερες Τράπεζες στο Private Banking  για το 2018» βαθμολογώντας τις καλύτερες τράπεζες σε διάφορες κατηγορίες στο τομέα αυτό. 

Το βραβείο για την «Καλύτερη Τράπεζα στο Private Banking» παρέχει μια ανεξάρτητη πιστοποίηση για τις τράπεζες που προσφέρουν τις καλύτερες εμπειρίες, την μεγαλύτερη αξία και το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης στους πελάτες τους. To περιοδικό συγκαταλέγει την Τράπεζα Κύπρου ανάμεσα στους καλύτερους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς παροχής υπηρεσιών Private Banking διεθνώς. 

Η βράβευση αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πελάτες του Private Banking της Τράπεζας Κύπρου και επιβεβαιώνει την επιτυχημένη  στρατηγική της Τράπεζας στην παροχή εξατομικευμένων και ολοκληρωμένων προϊόντων και υπηρεσιών για διαχείριση περιουσιακών στοιχείων, μέσω τραπεζικών και επενδυτικών λύσεων και υπηρεσιών διαχείρισης κεφαλαίων. 

Η αναγνώριση από το ‘Global Finance’ επιβεβαιώνει την ικανότητα της Τράπεζας να ανταποκρίνεται επιτυχώς στις απαιτήσεις του σύγχρονου ανταγωνισμού και τις ανάγκες των πελατών της.  

Το κοινό του περιοδικού Global Finance συμπεριλαμβάνει εταιρικά και οικονομικά στελέχη, τα οποία είναι υπεύθυνα για επενδύσεις και στρατηγικές αποφάσεις σε πολυεθνικές εταιρείες και οικονομικούς οργανισμούς. 

Δειτε Επισης

Στα €44.608.380,50 το εκδομένο μετοχικό κεφάλαιο της Τράπεζας Κύπρου-Η ανακοίνωση του ΧΑΚ
Ψήφος εμπιστοσύνης από Fitch... Υψηλότερα και διαφοροποιημένα έσοδα για Ελληνική από την εξαγορά της CNP
Αδικεί επενδυτές και όσους έχουν προτεραιότητα στήριξης η πρόταση για φορολόγηση υπερκερδών τραπεζών
Προειδοποιούν οι επόπτες... Παραμένουν αυξημένοι οι κίνδυνοι για το χρηματοπιστωτικό σύστημα της Ε.Ε.
Στην επενδυτική βαθμίδα BBB (χαμηλή) με σταθερή τάση η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας από DBRS
Τράπεζα Κύπρου: Στο Δ.Σ. Christian Philipp Hansmeyer και William Stuart
Αιφνιδιαστική παραίτηση του CEO της HSBC
Κνοτ (ΕΚΤ): Ρεαλιστική η μείωση επιτοκίων τον Ιούνιο
Δεν πείθει την Βουλή για φορολόγηση των υπερκερδών των τραπεζών το ΑΚΕΛ-«Προεκλογικό πυροτέχνημα»
Moody's: Πιστωτικά θετική για την Ελληνική η απόκτηση της CNP