Στον κόσμο των social media o Σύνδεσμος Τραπεζών Κύπρου

Στον κόσμο του Twitter αλλά και του LinkedIn, με σκοπό την καλύτερη επικοινωνία, την ανταλλαγή απόψεων αλλά και την παράθεση των θέσεών του επί σημαντικών ζητημάτων, έχει εισέλθει ο Σύνδεσμος Τραπεζών Κύπρου (ΣΤΚ). 

Έχοντας αφουγκραστεί τις απαιτήσεις που απορρέουν από τα νέα, ψηφιακά δεδομένα της νέας εποχής ο Σύνδεσμος Τραπεζών έχει δημιουργήσει δικούς του λογαριασμούς σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πιο γνωστά -βεβαίως- ως social media, με στόχο τη βελτίωση της επικοινωνίας με εκπροσώπους των ΜΜΕ, τις τράπεζες-μέλη του, πολιτικά κόμματα και πρόσωπα αλλά και επαγγελματικούς φορείς στην Κύπρο και στο εξωτερικό. 

Οι ακόλουθοι του Συνδέσμου Τραπεζών Κύπρου σε Twitter και LinkedIn λαμβάνουν ενημέρωση για τη δράση του ΣΤΚ, αλλά και για την Ευρωπαϊκή Τραπεζική Ομοσπονδία (EBF) και για άλλους εθνικούς συνδέσμους τραπεζών. Παράλληλα, γίνεται ανταλλαγή απόψεων και παράθεση δεδομένων αναφορικά με τρέχοντα ζητήματα. 

Σχολιάζοντας το λανσάρισμα των social media, ο γενικός διευθυντής του Συνδέσμου Τραπεζών, δρ. Μιχάλης Καμμάς, τόνισε: «Αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για τον Σύνδεσμό μας η είσοδός του στην ψηφιακή εποχή, αφού καλύπτει αφενός κομμάτι της διαδικτυακής παρουσίας που επιδιώκουμε να έχουμε και αφετέρου ευθυγραμμίζεται με τις βέλτιστες πρακτικές που εφαρμόζονται σε αντίστοιχους Συνδέσμους στην υπόλοιπη Ευρώπη». 

Παράλληλα, ο δρ. Καμμάς σημείωσε ότι η δημιουργία λογαριασμών στο Twitter και το LinkedIn αποτελεί την αρχή των ψηφιακών βημάτων αναβάθμισης που κάνει ο Σύνδεσμος Τραπεζών Κύπρου, αφού όπως σημείωσε αυτόν τον καιρό επανασχεδιάζονται βάσει αναβαθμισμένων προτύπων τόσο το μηνιαίο newsletter όσο και η ιστοσελίδα του ΣΤΚ.

Δειτε Επισης

Θέματα παρεμπόδισης της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες στη συνάντηση ΕΚΚ-ΚΤ της Λετονίας
Στα €44.608.380,50 το εκδομένο μετοχικό κεφάλαιο της Τράπεζας Κύπρου-Η ανακοίνωση του ΧΑΚ
Ψήφος εμπιστοσύνης από Fitch... Υψηλότερα και διαφοροποιημένα έσοδα για Ελληνική από την εξαγορά της CNP
Αδικεί επενδυτές και όσους έχουν προτεραιότητα στήριξης η πρόταση για φορολόγηση υπερκερδών τραπεζών
Προειδοποιούν οι επόπτες... Παραμένουν αυξημένοι οι κίνδυνοι για το χρηματοπιστωτικό σύστημα της Ε.Ε.
Στην επενδυτική βαθμίδα BBB (χαμηλή) με σταθερή τάση η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας από DBRS
Τράπεζα Κύπρου: Στο Δ.Σ. Christian Philipp Hansmeyer και William Stuart
Αιφνιδιαστική παραίτηση του CEO της HSBC
Κνοτ (ΕΚΤ): Ρεαλιστική η μείωση επιτοκίων τον Ιούνιο
Δεν πείθει την Βουλή για φορολόγηση των υπερκερδών των τραπεζών το ΑΚΕΛ-«Προεκλογικό πυροτέχνημα»