Ancoria Pension Plan: Πολύ ικανοποιητικές αποδόσεις το β' τρίμηνο

Πολύ ικανοποιητικές αποδόσεις κατέγραψαν τα συνταξιοδοτικά ταμεία του Ancoria Pension Plan για ακόμα ένα τρίμηνο, παρά την έντονη μεταβλητότητα που υπήρχε στις διεθνείς χρηματαγορές και επιδεινώθηκε με τη διαφαινόμενη επικράτηση του Brexit την αντίστοιχη περίοδο.  

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, τα Συνταξιοδοτικά Ταμεία της Ancoria, Συντηρητικό, Ισορροπημένο και Αναπτυξιακό έκλεισαν με καθαρές αποδόσεις 2,26%, 3,07% και 3,41% αντίστοιχα (περισσότερες λεπτομέρειες εδώ).

«Το Ancoria Pension Plan είναι ένα καινοτόμο και ευέλικτο επαγγελματικό συνταξιοδοτικό σχέδιο, για κάθε εταιρεία ή οργανισμό, και προσφέρει σημαντικά φορολογικά καθώς και άλλα οφέλη, τόσο για τον εργοδότη όσο και για τους εργοδοτούμενους», σημειώνει η εταιρεία. 

Η Ancoria Insurance Public Ltd, ένας από τους κύριους μετόχους της νεοσύστατης Ancoria Bank Ltd, ειδικεύεται στην παροχή επαγγελματικών συνταξιοδοτικών σχεδίων και εξατομικευμένων επενδυτικών ασφαλιστηρίων ζωής. Είναι εγγεγραμμένη στην Κύπρο από το 1987 και διαθέτει διεθνή πελατειακή βάση πέραν των 20,000 ατόμων. 

Ταυτόχρονα επισημαίνεται ότι «το Ancoria Pension Plan διέπεται από τον Κλάδο VII του περί της Ασκήσεως Ασφαλιστικών Εργασιών και Άλλων Συναφών Θεμάτων Νόμου του 2002 (35(I)2002): Κλάδος Διαχείρισης Ομαδικών Συνταξιοδοτικών Ταμείων ή Κεφαλαίων».

Δειτε Επισης

Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Βιωματικά εργαστήρια Οργανισμού Νεολαίας κατά του σχολικού εκφοβισμού
Μήνυμα από ΟΝΕΚ για ένα Πάσχα χωρίς κροτίδες-«Δεν είναι μαγκιά, ούτε έθιμο»
Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας
Η Stoiximan έπαιξε μπάλα και έστειλε το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Γης
Heritage Private School: Χρυσός προστάτης του περιβάλλοντος 2023
Πώς επιτυγχάνεται ένα αποτελεσματικό Διοικητικό Συμβούλιο-Πρώτη ανοικτή συζήτηση από EIMF
Nέος γενικός διευθυντής της MSPS Κύπρου ο Γιάννης Διονυσιάδης
Η τεχνητή νοημοσύνη και το μέλλον των Μ.Μ.Ε