Υπογραφή συμβολαίων πέραν των €2 εκατ.

Υπογράφηκε συμβόλαιο για την αναδόμηση δυο πολυκατοικιών στον Κυβερνητικό Οικισμό ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ ΙΙΙ, ως επίσης και συμβόλαιο για την κατασκευή φρεατίων από σκυρόδεμα και μεταλλική κατασκευή για εγκατάσταση ανελκυστήρων σε εφτά υφιστάμενες πολυκατοικίες στον Κυβερνητικό Οικισμό «Άγιος Ιωάννης» στη Λάρνακα. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, οι κατασκευές αναμένεται να συμπληρωθούν σύμφωνα με το Συμβόλαιο, σε περίοδο 18 μηνών.

Το Συμβόλαιο για τις δυο πολυκατοικίες υπογράφτηκε από τη διευθύντρια του Τμήματος Πολεοδομίας και Οικήσεως, κα Αθηνά Αριστοτέλους – Κληρίδου, εκ μέρους του Εργοδότη και από το διευθυντή της Εργοληπτικής Εταιρείας «ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ Α. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΤΔ», Ανδρέα Παπανικολάου, εκ μέρους της Αναδόχου Εταιρείας, έναντι του ποσού των €1.249.000,00 + Φ.Π.Α.

Μέσα στα πλαίσια του εν λόγων προγράμματος μέχρι σήμερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, έχουν κριθεί μη επισκευάσιμες ακόμα τρεις υφιστάμενες πολυκατοικίες στον Κυβερνητικό Οικισμό Άγιος Ελευθέριος, στα Λατσιά, η αναδόμηση των οποίων αναμένεται να αρχίσει εντός του 2016 με συνολικό κόστος της τάξης των περίπου €2 εκατ.

Το συμβόλαιο για την κατασκευή φρεατίων από σκυρόδεμα και μεταλλική κατασκευή για εγκατάσταση ανελκυστήρων σε εφτά υφιστάμενες πολυκατοικίες στον Κυβερνητικό Οικισμό «Άγιος Ιωάννης», στη Λάρνακα, υπογράφτηκε από τη διευθύντρια του Τμήματος Πολεοδομίας και Οικήσεως, κα Αθηνά Αριστοτέλους – Κληρίδου, εκ μέρους του Εργοδότη και από το διευθυντή της εργοληπτικής εταιρείας «PLS BUILDERS LTD», Πέτρο Λοίζου, εκ μέρους της αναδόχου εταιρείας, έναντι του ποσού των €847.144,86 + Φ.Π.Α.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Μοναδικές οικιστικές επιλογές σε όλη την Κύπρο από την Altamira Real Estate
Αυτοψία Βαφεάδη σε αναπτυξιακά έργα στην Πάφο-Οι διαφορές με την εταιρεία για τον δρόμο προς την Πόλη
Ρεκόρ στην αγορά κατοικίας-Το είδος και η αξία των διαμερισμάτων που προτιμώνται
Όμιλος Λεπτός: Η ιστορία από το 1960, τα έργα ορόσημα και οι δραστηριότητες σήμερα
Νέος κύκλος εκστρατειών Altamira: Διαμερίσματα και επαύλεις σε παραλιακές περιοχές
Βγάζει ξανά στην...αναφορά την Kition ο Χριστοδουλίδης-«Το κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από οποιονδήποτε»
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου
Κτηματομεσίτες: Απαραίτητη η διόρθωση για διενέργεια γενικής εκτίμησης κάθε πέντε αντί κάθε τρία χρόνια
Όμιλος Domenica: Επιτυχής ολοκλήρωση του «Universal Residences»-Μια εξαιρετική εμπειρία διαβίωσης
Ask Wire: Οι 10 ακριβότερες πωλήσεις ακινήτων στην Κύπρο τον Μάρτιο