Powered by

Etihad Airways: Global Ticket Sale μέχρι 29 Φεβρουαρίου

«Μοναδικές προσφορές με σημαντικές εκπτώσεις» σε αεροπορικά εισιτήρια από τη Λάρνακα προς διάφορους προορισμούς που περιλαμβάνονται στο πτητικό της πρόγραμμα ανακοίνωσε η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ), στα πλαίσια του καθιερωμένου Global Ticket Sale της εταιρείας.

 

Οι σημαντικές προσφορές, αναφέρεται σε ανακοίνωση, αφορούν αεροπορικά ναύλα για την Οικονομική και Διακεκριμένη θέση μετ’ επιστροφής για περισσότερους από 110 προορισμούς σε Μέση Ανατολή, Ευρώπη, Αμερική, Αφρική, Ασία και Αυστραλασία, μέσω Άμπου Ντάμπι. «Οι προσφορές που περιλαμβάνει το Global Ticket Sale της Etihad Airways είναι διαθέσιμες προς πώληση από τις 23 μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου 2016 για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν το διάστημα από 10 Μαρτίου έως 12 Δεκεμβρίου 2016», προστίθεται.

Μεταξύ άλλων, στο Global Ticket Sale της Etihad Airways περιλαμβάνονται μειωμένα αεροπορικά ναύλα στην Οικονομική θέση από Λάρνακα προς Ντουμπάι με €389, το Δελχί με €477, το Κολόμπο με €551, τη Μπανγκόκ με €529, το Πεκίνο και τη Σαγκάη με €612, τη Μελβούρνη με €830 και το Σύδνεϋ με €859. Αντίστοιχα μειωμένες τιμές εντοπίζονται και για τη Διακεκριμένη θέση από Λάρνακα προς Ντουμπάι με €1184, τη Μπανγκόκ με €1783, το Πεκίνο με €1775, τη Σαγκάη με €1897, το Τόκιο Ναρίτα με €2083, τη Σεούλ με €2052, τη Μελβούρνη με €2686 και το Σύδνεϋ με €2691. Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο φόρος αεροδρομίων και το επίναυλο καυσίμων. 

Υπενθυμίζεται ότι οι πτήσεις της Etihad Airways από τη Λάρνακα προς Άμπου Ντάμπι πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή. Η πτήση EY094 αναχωρεί από Λάρνακα στις 13:15 με άφιξη στο Άμπου Ντάμπι στις 19:15 τοπική ώρα. «Για τις πτήσεις από και προς Κύπρο, η Etihad Airways χρησιμοποιεί αεροσκάφη τύπου Airbus A320, χωρητικότητας 136 επιβατών, με 16 Διακεκριμένες (Business class) και 120 Οικονομικές θέσεις», επισημαίνεται σε ανακοίνωση.

Τέλος, σημειώνεται ότι «οι επιβάτες μπορούν να κάνουν κράτηση διαδικτυακά στο etihad.com/cy ή μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων».

Δειτε Επισης

Κωνσταντίνος Πετρίδης: Αυτό θα συνεχίσω να πράττω αν εκλεγώ ευρωβουλευτής
Βαραίνει τις εταιρείες το κόστος χρηματοδότησης-Τα έξοδα του 2023 και ποιες βγήκαν κερδισμένες
Χρ. Πατσαλίδης: Πολλά τα θέματα που μας απασχολούν στην ΚΤΚ, ευελπιστούμε σε συνεργασία των κομμάτων
Συνέχιση ανάπτυξης και μείωση πληθωρισμού στην Κύπρο προβλέπει η Κομισιόν
Έξυπνοι μετρητές: Κατεπείγον νομοσχέδιο στη Βουλή για να μην χαθεί η χρηματοδότηση των 35 εκατ. ευρώ
Παραμένει ανοικτό το μέτωπο των συλλογικών συμβάσεων σε οικοδομική και ξενοδοχειακή βιομηχανία
Άρχισε η διαδικασία ανανέωσης αδειών εγγραφής αυτοεξυπηρετούμενων καταλυμάτων-Όλες οι πληροφορίες
ΠτΔ: Rebranding της Κύπρου και αναθεωρημένο σχέδιο κινήτρων για αδειοδότηση αυθαίρετων/νέων κατασκευών
Στην Κύπρο ο υψηλότερος ρυθμός ανάπτυξης της οικονομίας στην Ε.Ε. το πρώτο τρίμηνο-Άγγιξε το 3,3%
Στην Κύπρο η συνάντηση του Εποπτικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας