Gloria Jean’s: Γιορτάζει 10 χρόνια με δύο νέα καταστήματα

Με δύο νέα καταστήματα εντός του πρώτου εξαμήνου του 2016 συνδυάζει τα γενέθλια 10 ετών της στην Κύπρο, η αλυσίδα καφετεριών Gloria Jean’s.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρεται ότι εντός των προσεχών εβδομάδων ένα νέο κατάστημα Gloria Jean’s πρόκειται να λειτουργήσει στη λεωφόρο Κολωνακίου στη Λεμεσό.

Μάλιστα το νέο μαγαζί της αλυσίδας θα είναι σχεδιασμένο βάσει του νέου design που ακολουθεί πλέον η εταιρεία, με το κατάστημα στην Έγκωμη να είναι το πρώτο που έχει ήδη ανακαινιστεί. Το κατάστημα στη Λεμεσό θα είναι το δέκατο, συνολικά, για την αλυσίδα και τυο δεύτερο στη συμπρωτεύουσα. Το νέο design θα ακολουθήσουν, μέσω ανακαινίσεων, σχεδόν όλα τα υπόλοιπα καταστήματα της αλυσίδας.

Παράλληλα, η εταιρεία CCC Coffee Company Ltd που κατέχει τα δικαιώματα λειτουργίας των καταστημάτων Gloria Jean’s στην Κύπρο, προχωρεί σε σχεδιασμούς για ακόμη ένα κατάστημα και πιο συγκεκριμένα στην παλιά Λευκωσία. Όπως πληροφορείται το InBusinessNews η συμφωνία για εξασφάλιση χώρου στην παλιά Λευκωσία θα ολοκληρωθεί σύντομα, οπότε και θα προκύψουν περαιτέρω πληροφορίες για την ακριβή τοποθεσία του νέου καταστήματος.

Την ίδια ώρα τα Gloria Jean’s ενισχύουν τα προνόμια και τα δώρα μέσω του προγράμματος της κάρτας Glorious Card. Ειδικότερα αναφέρεται ότι πολλά δώρα θα προσφέρονται με κλήρωση κάθε μήνα. Τα δώρα που θα κληρώνονται μηνιαίως θα είναι κουπόνια αξίας 10 ευρώ από την Cyta που μπορούν να εξαργυρώνονται σε όλα τα Cytashops και διανυκτερεύσεις στο Leptos Calypso Hotel στην Πάφο για διαμονές 2 βραδιών κάθε μήνα.

Δειτε Επισης

Λαμπερό reopening για το The Retail Village στο Nammos Limassol του Parklane Resort & Spa (pics)
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο