Carrefour: Γιορτάζουν και στέλνουν διακοπές

Εορταστικό καλοκαιρινό διαγωνισμό με τίτλο «Μάντεψε και κέρδισε Διακοπές» διεξάγει η Carrefour Κύπρου.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η Carrefour Κύπρου γιορτάζει 10 χρόνια παρουσίας στην Κύπρο και στέλνει τους πελάτες της διακοπές σε αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς της Ελλάδας και της Κύπρου, αλλά και χαρίζει πολλά πλούσια δώρα και με προσφορές έως 50% μέσα από τον καινούργιο διαγωνισμό. 

«Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε όλες τις υπεραγορές Carrefour και θα ολοκληρωθεί σε δύο χρονικές περιόδους: 10 – 21 Ιουνίου και 24 Ιουνίου – 5 Ιουλίου. Οι καταναλωτές, πραγματοποιώντας αγορές σηματοδοτημένων προϊόντων συνολικής αξίας €25, θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα κουπόνι συμμετοχής στο διαγωνισμό». 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι νικητές, αφού μαντέψουν σωστά πόσα προϊόντα εμπεριέχονται μέσα στο καρότσι που θα είναι τοποθετημένο στην είσοδο κάθε υπεραγοράς Carrefour, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε κλήρωση, για να κερδίσουν 10 διπλά αεροπορικά εισιτήρια για Σκιάθο, Πρέβεζα και Χανιά, 30 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία της Κύπρου, 5 κλιματιστικά WESTPOINT 12000 BTU inverter, 200 δωροκουπόνια των €20, καθώς και 130 εισιτήρια για ελεύθερη είσοδο σε υδροπάρκο.
 
«Με τον διαγωνισμό αυτόν η Carrefour Κύπρου βρήκε τον καλύτερο τρόπο να ευχαριστήσει τους πελάτες της που τη βάζουν σταθερά πρώτη στις επιλογές για τα ψώνια τους εδώ και 10 χρόνια, παραμένοντας πάντα πιστή στη δέσμευσή της να διαθέτει υπεύθυνα μέσα από τα καταστήματά της προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς πάντα με την ποιότητα Carrefour», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor