Diyful.com: Φιλανθρωπική εκδήλωση για γνωριμία

Φιλανθρωπικό παζαράκι με κατασκευές διοργανώνει η εταιρεία Diyful.com. Στόχος είναι η εξοικονόμηση χρημάτων και χρόνου και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Σύνδεσμο για Άτομα με Αυτισμό Κύπρου.

Η εταιρεία καλεί τον κόσμο να γνωρίσει το Diyful, όπου μπορεί να βρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την επόμενη DIY κατασκευή. Στόχος της είναι να βοηθήσει στην εξοικονόμηση χρημάτων και χρόνου, καθώς και να προσφέρει τις απαραίτητες DIY γνώσεις μέσω πληθώρας οδηγών κατασκευής.

Καλεί τον κόσμο να υπολογίσει τις ποσότητες υλικών, να δει εισηγήσεις για τα εργαλεία που θα χρειαστεί, τα πλησιέστερα σημεία πωλήσεων και συγκρίνει τις διαθέσιμες τιμές, ώστε πριν βγει από το σπίτι να γνωρίζει εκ των προτέρων το κόστος και από που θα προμηθευτεί αυτά που χρειάζεται για να ξεκινήσει. Εάν πάλι, δεν είναι σε θέση να ολοκληρώσει το έργο μόνο του, μπορεί να καλέσει έναν ειδικό μέσω της σελίδας της εταιρείας, για να το βοηθήσει ή να αναλάβει εξολοκλήρου την υλοποίηση του έργου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαΐου, στο Superhome Center, στη Λεμεσό, από τις 09:00 μέχρι της 14:00. Θα διεξαχθούν DIY Workshops (εργαστήρια) και διαγωνισμοί, ενώ θα υπάρχει live link από το Klik FM (Cyprus), από τις 11:00 μέχρι τις 13:00. Ταυτόχρονα, θα σερβίρεται δωρεάν καφές illy, ενώ θα παραστούν και γνωστοί ηθοποιοί. Περαιτέρω λεπτομέρειες για το event: https://www.facebook.com/events/1589664137984178/

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor