Promotional: Allianz

H Allianz στον κόσμο: Η Allianz είναι ένας από τους κορυφαίους Ομίλους παροχής υπηρεσιών στον κόσμο και δραστηριοποιείται στους κλάδους ιδιωτικής ασφάλισης, διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων και παροχής υπηρεσιών βοήθειας. Είναι παγκοσμίως:
-    Ηγέτης στις Γενικές Ασφαλίσεις
-    Μέσα στις πέντε πρώτες εταιρείες Ασφαλίσεων Ζωής
-    Η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής Παγκόσμιας Βοήθειας και Ταξιδιωτικής Ασφάλισης
-    Ένας από τους μεγαλύτερους Διαχειριστές Κεφαλαίων.

Με περισσότερους από 148.000 εργαζομένους, ο Όμιλος Allianz εξυπηρετεί  83 εκατομμύρια πελάτες σε 70 χώρες παγκοσμίως. Η Allianz είναι ηγέτιδα εταιρεία στην παγκόσμια αγορά των γενικών ασφαλίσεων με εξίσου ισχυρή παρουσία σε όλους τους κλάδους που δραστηριοποιείται.
Κατά το οικονομικό έτος 2013 ο συνολικός κύκλος εργασιών του Ομίλου Allianz ξεπέρασε τα 110 δισεκατομμύρια ευρώ. Το συνολικό ποσό των αποζημιώσεων που καταβλήθηκε στους πελάτες της Allianz σε όλο τον κόσμο άγγιξε τα 93 δισεκατομμύρια ευρώ.
Η επιτυχής διαδρομή του Ομίλου στους τομείς της ιδιωτικής ασφάλισης, της διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων και των υπηρεσιών παροχής βοήθειας βασίζεται ολοένα και περισσότερο στην απαίτηση των πελατών για αξιόπιστες χρηματοοικονομικές λύσεις, που απαντούν στις προκλήσεις της γήρανσης του πληθυσμού και της κλιματικής αλλαγής.

H Allianz στην Κύπρο: Η Allianz Ελλάς, μέλος του Allianz Group, αντιπροσωπεύεται από το 1994 στην Κύπρο από τη Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα Λτδ. Η προώθηση των προϊόντων γίνεται μέσω των 18 Συνεργατικών Ιδρυμάτων και ενός τεράστιου δικτύου 295 υποκαταστημάτων.   Μέσα από τις σύγχρονες ασφαλιστικές λύσεις που προσφέρει στην κυπριακή αγορά, βοηθάει τους πελάτες της να διαχειριστούν κινδύνους και ευκαιρίες. Οι τομείς δράσης και τα προϊόντα της Εταιρείας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών αναγκών, όπως η ασφάλιση κατοικίας, αυτοκινήτου, ζωής, η σύνταξη και η αποταμίευση, αλλά και ανάγκες όπως η προστασία μίας επιχείρησης, η ασφάλιση του  ανθρώπινου δυναμικού της και «πράσινες» λύσεις, όπως η ασφάλιση φωτοβολταϊκών συστημάτων.
Στα 20 χρόνια παρουσίας στην κυπριακή αγορά, η Allianz επενδύει στη δίκαιη τιμολογιακή πολιτική, στην πληρότητα των παροχών και στην ταχύτητα και την ποιότητα στην εξυπηρέτηση του πελάτη.
Το 2014 βρήκε την Allianz στην Κύπρο να εξυπηρετεί περίπου 148.500 πελάτες, ενώ κατέβαλε για αποζημιώσεις σε ασφαλισμένους της περισσότερα από  12 εκατομμύρια ευρώ. Ο κύκλος εργασιών όλων των δραστηριοτήτων της Allianz στην Κύπρο, για το 2014, ανήλθε στα 38 εκατομμύρια ευρώ.

Yπηρεσίες, προϊόντα και σχέδια ασφαλιστικών λύσεων

-    Allianz και Μετακίνηση - Ασφάλιση Οχημάτων
Η Allianz προσφέρει αξιόπιστες, ανταποδοτικές και πλήρεις καλύψεις αυτοκινήτου, ώστε εμείς και η οικογένειά μας να κινούμαστε στον δρόμο με σιγουριά. Εξασφαλίζει τιμολογιακή δικαιοσύνη, επιμένει στην επιβράβευση των προσεκτικών και πιστών οδηγών και εξασφαλίζει επάρκεια αποθεμάτων, δημιουργώντας σιγουριά και αξιοπιστία.

-    Δωρεάν 24ωρη Οδική Βοήθεια και Φροντίδα Ατυχήματος
Ολοκληρωμένη παροχή βοήθειας σε περίπτωση ατυχήματος και επιπρόσθετη βοήθεια σε περίπτωση ακινητοποίησης του οχήματος.

-    Allianz και Κατοικία - Ασφάλιση Κατοικίας
Η Allianz προσφέρει αξιόπιστες ασφαλιστικές λύσεις, εξασφαλίζοντας την ηρεμία που χρειαζόμαστεστη ζωή μας. Τα πακέτα κατοικίας All House είναι πρωτοποριακά προγράμματα, που σχεδιάστηκαν έχοντας προβλέψει όλες τις ενδεχόμενες ζημιές που μπορούν να προκύψουν στο σπίτι μας, με αποζημίωση σε αξία καινούργιου.

-    Allianz και Επιχείρηση - Ασφάλιση Επιχείρησης
Πρωτοποριακό πρόγραμμα που σχεδιάστηκε, έχοντας προβλέψει όλες τις ενδεχόμενες ζημιές που μπορεί να προκύψουν στην επιχείρησή μας. Εξασφαλίζει την επιχείρηση για μερική ή ολική καταστροφή, η οποία οφείλεται σε τυχαία, απρόβλεπτα και αιφνίδια αίτια.

-    Ασφάλιση Κατά Παντός Κινδύνου Τεχνικών Έργων
 Εξειδικευμένη ασφάλιση που συνδυάζει καλύψεις υλικών ζημιών και αστικής ευθύνης. Απαραίτητη για την ασφάλιση οιουδήποτε μικρού ή μεγάλου τεχνικού έργου, από την έναρξη μέχρι την ολοκλήρωσή του και πέραν αυτής μέχρι τη λήξη της περιόδου συντήρησης.

-    Ασφάλιση Φωτοβολταϊκών Συστημάτων
Προϊόν για την κάλυψη μικρών και μεσαίων φωτοβολταϊκών συστημάτων εντός οικοπέδων ή πάνω σε ταράτσες

-    Ασφάλιση Γενικής Αστικής Ευθύνης
Κάλυψη αστικής ευθύνης έναντι τρίτων για ατυχήματα που θα συμβούν σε αυτούς από τη λειτουργία των χώρων μιας επιχείρησης και οφείλονται σε αμελείς πράξεις ή παραλείψεις του ιδιοκτήτη ή του προσωπικού.

-    Ασφάλιση Ευθύνης Εργοδότη
Κάλυψη σε κάθε εργοδότη που θέλει να είναι σίγουρος για την απόλυτη ασφάλεια του προσωπικού του και για την ομαλή λειτουργία της επιχείρησής του.

-    Ασφάλιση Προσωπικών Ατυχημάτων
Ολοκληρωμένη ατομική ή ομαδική ασφάλιση έναντι ατυχημάτων.

-    Ασφάλιση Κυνηγίου
Φροντίζει κατά την εξόρμηση για κυνήγι, προσφέροντας ευέλικτα σχέδια ασφάλισης.

-    Ασφάλιση Ταξιδίου
Καθορισμένα ωφελήματα σε περίπτωση ατυχήματος,  ενώ καλύπτει επίσης κλοπή, απώλεια ή ζημιά αποσκευών.

-    Ασφάλιση Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης Αλλοδαπών
Προσφέρεται στους εργοδότες αλλοδαπών εργαζομένων και είναι υποχρεωτική για την έκδοση άδειας εισόδου στην Κυπριακή Δημοκρατία.

-    Ασφάλιση Μεταφοράς Εμπορευμάτων
Εξασφαλίζει τα διακινούμενα εμπορεύματα με κάθε αναγνωρισμένο μεταφορικό μέσο κατά οποιασδήποτε φυσικής ζημιάς ή απώλειας.

-    Ασφάλιση Ζωής
Εξασφαλίζει το μέλλον της οικογένειας, διατηρώντας το επίπεδο ζωής που έχετε ήδη δημιουργήσει μέσα από δύο επιλογές: Ατομικά Συμβόλαια Ζωής ή Ομαδικά Συμβόλαια Ζωής.

-    Ασφάλιση Υγείας
Εξασφαλίζει ασφαλιστική προστασία για την αντιμετώπιση των σημαντικών δαπανών υγείας, που ακολουθούν μετά τη διάγνωση μιας σοβαρής ασθένειας.

-    Συνταξιοδοτικό Πρόγραμμα
Προϊόν για Ισόβια Εγγυημένη Σύνταξη μέσα από επενδύσεις χαμηλού κινδύνου, με ταυτόχρονη εγγύηση ελάχιστης απόδοσης στη λήξη.

-    Επενδυτικό Πρόγραμμα
Παρέχει τον έλεγχο της επαγγελματικής διαχείρισης των χρημάτων, σε συνδυασμό με ασφάλιση ζωής.
 
Διευθυντική Ομάδα
Μάρκος Δράκος Χριστοφίδης, Διευθυντής - A.C.I.I., SIRM, MBEng., Chartered Insurer
Μαρία Ιωάννου, Προϊστάμενη Γενικού Κλάδου
Κίκα Δημητρίου Σωκράτους, Προϊστάμενη Λογιστηρίου
Δήμητρα Πολυκάρπου, Προϊστάμενη Τμήματος Απαιτήσεων
Χριστιάνα Πίττα, Προϊστάμενη  Κλάδου Ζωής

Στοιχεία επικοινωνίας
Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα Λτδ
Γρηγόρη Αυξεντίου 8, 1096, Λευκωσία
Τηλέφωνο: 22793000
Φαξ: 22793150
E-mail: allianz@ccb.coop.com.cy

Facts & Figures
Έτος έναρξης εργασιών στην Κύπρο: 1994
Αριθμός προσωπικού: 20 άτομα
Ετήσιος τζίρος: 38 εκατομμύρια ευρώ
Αριθμός γραφείων στην Κύπρο: Κεντρικά γραφεία και 18 Συνεργατικά Ιδρύματα με 295 υποκαταστήματα

Δειτε Επισης

Στα €91 εκατ. οι κρατικές δαπάνες για την προσφυγική πολιτική
Διγλωσσία κυβέρνησης για νέο επενδυτικό σχέδιο
Julio Tironi: Σε νέα εποχή οι υπηρεσίες δημόσιων συγκοινωνιών
Διπλάσια δωρεάν data στα προγράμματα κινητής Unlimited της PrimeTel
Blue Air: Πτήσεις από €26,84 προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βουκουρέστι
Αρχή Λιμένων: Ζητά προσφορές για δύο υποστατικά στο παλιό Λιμάνι Λεμεσού
Την πρώτη θέση στις παγκόσμιες πωλήσεις κατέλαβε ο όμιλος Volkswagen
ΣΟΔΑΠ: Προσφορές για πώληση ακινήτου στα Τσιφλικούδια
Κενά καταστήματα για το Pop-up Festival ζητά ο Δήμος Λευκωσίας
Προγραμματιστές συστημάτων ψάχνει το Τμήμα Φορολογίας