«3 λεπτά» με την Σουζάνα Πογιατζή

«Πρώτο μου μέλημα θα ήταν να προωθήσω μεταρρυθμίσεις σε σχέση με την διαφάνεια στον πολιτικό χώρο της Κύπρου αλλά και σε πολιτειακές θέσεις. Φυσικά αυτό μπορεί να είναι και ένα τραγούδι που δεν μπορεί να γραφτεί» λέει η Σουζάνα Πογιατζή, συνέταιρος του ελεγκτικού γραφείου Nexia Poyiadjis, ερωτηθείσα ποια είναι η πρώτη απόφαση που θα λάμβανε, αν ήταν Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας για μία μέρα. 

 

Η κ. Πογιατζή ήταν φιλοξενούμενη στην εκπομπή του ΙN Business TV «3 λεπτά» και στο κύκλο εκπομπών «Young Managers Series», όπου παρουσιάζουμε στελέχη της νέας γενιάς. 

Παρακολουθήστε σε 3 λεπτά την συνέταιρο στον οίκο Nexia Poyiadjis, να αποκαλύπτει πτυχές του χαρακτήρα της που πολύ λίγοι γνωρίζουν. 

«Μεγαλύτερο μου πλεονέκτημα είναι το καθαρό μου μυαλό, δηλ. μπορώ να βρω απλές απαντήσεις σε δύσκολα προβλήματα. Στα μειονεκτήματα μου καταγράφω το γεγονός ότι  είμαι πολύ αυστηρός κριτής του εαυτού μου αλλά και των ανθρώπων γύρω μου».  

Παρακολουθήστε επίσης μεταξύ άλλων ποιος είναι ο μέντορας της, την συμβουλή που της έδωσε ο πατέρας της πριν 20 χρόνια, το τελευταίο βιβλίο που διάβασε καθώς και ποιο επαγγελματικό δρόμο θα διάλεγε αν ξανάρχιζε από την αρχή την καριέρα της. 

Δειτε Επισης

Xρυσόστομος Κρητιώτης: Οι τράπεζες εισέρχονται σε μια νέα εποχή
Θ. Στεργίου: Η οργανωσιακή κουλτούρα ξεκινά από την ενσυναίσθηση
Πονοκέφαλος για την Ευρώπη, ενεργειακό κόστος και πληθωρισμός
Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών 2020 στη Lisko Foodstuff Ltd
Γ. Καδής: Να αδράξουμε την ευκαιρία από το περιφερειακό σχέδιο δράσης
Η τουριστική κίνηση και η πληρότητα των ξενοδοχείων στην Πάφο
Ξεκινά η δημόσια διαβούλευση επί του νομοσχεδίου για το Blockchain
Δέκα μέτρα για διευκόλυνση και επιτάχυνση του επιχειρείν
Κ. Πετρίδης: Κόμματα καταθέτουν προτάσεις που τορπιλίζουν τα θεμέλια της οικονομίας
Guardian: Έτσι απέκτησε κυπριακό διαβατήριο ο Jho Low