«3 λεπτά» με τον Γιώργο Παμπορίδη

«Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μου είναι η δυνατότητα που έχω να αφουγκράζομαι τις επιχειρηματικές ανησυχίες των πελατών του δικηγορικού μας γραφείου. Tαυτόχρονα είμαι αυστηρός με τους συνεργάτες μου - πρωτίστως με τους ικανούς συνεργάτες μου- κι αυτό πιστεύω είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημά μου», αποκαλύπτει με ειλικρίνεια ο δικηγόρος Γιώργος Παμπορίδης, Senior Partner στην Pamboridis LLC στην εκπομπή «3 λεπτά» και στον νέο κύκλο εκπομπών «Young Managers Series» όπου παρουσιάζουμε στελέχη της νέας γενιάς. 

Σε μια άκρως ενδιαφέρουσα και καυστική συνέντευξη ο γνωστός δικηγόρος μιλά για τις επαγγελματικές του αποφάσεις και αποκαλύπτει το γεγονός για το οποίο μετανιώνει στην καριέρα του.  «Δεν συνυπολόγισα ποτέ το risk factor της δημόσιας και πολιτικής ζωής του τόπου στα επιχειρησιακά θέματα. Είχα υποτιμήσει το πόσο χάλια θα μπορούσαν  οι πολιτικοί μας ταγοί να κάνουν την κατάσταση στη χώρα μας για να μην επιτρέπουν στον ιδιωτικό τομέα να λειτουργήσει».

Ερωτηθείς για την προσωπικότητα που θαυμάζει και γιατί, ο κ. Παμπορίδης μάς αναφέρει τον George J. Mitchell. «Κατάφερε μέσα από μια πολυεπίπεδη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο να ηγηθεί ενός οίκου ο οποίος κατέστη ο μεγαλύτερος δικηγορικός οίκος παγκοσμίως».

Παρακολουθήστε σε «3 λεπτά» το δικηγόρο Γιώργο Παμπορίδη να μιλά για το πρόγραμμα της εργάσιμης του μέρας, τα hobbies καθώς και την συμβουλή που θα έδινε στον εαυτό του- αν μπορούσε -20 χρόνια πριν.

Δειτε Επισης

Ελλάδα: €500 εκατ. οι επενδύσεις στον τομέα οπτικοακουστικών παραγωγών
Η  Infocredit Group οργάνωσε το 2ο Credit Risk Management Forum(pics)
Η Πετρολίνα συγχαίρει τον Απόλλωνα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος
R. Attard: Ζωτικός ο ρόλος της ΕΥ στον μετασχηματισμό των επιχειρήσεων
H Ευρώπη γίνεται το νέο κέντρο στην παγκόσμια βιομηχανία μπαταριών ηλεκτροκίνησης
Ψηφιακή επανάσταση: Πώς καθορίζονται οι νέοι ορίζοντες της Κύπρου
Πολιτική και Τεχνολογία: Εναλλακτικές μορφές συμμετοχικής δημοκρατίας
Ο «πατέρας» της εμβρυικής ιατρικής στο 2ο Cyprus Forum
Cyprus Architecture, Property & Interior Design Awards: Επιβραβεύθηκε η αριστεία στο κοινωνικό οικοδόμημα
«Cyprus Architecture, Property & Interior Design Awards»