Powered by

Etihad: Βράβευση ως κορυφαία αεροπορική εταιρεία

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) πέτυχε έναν ιδιαίτερα σημαντικό αριθμό διακρίσεων και κατά τη φετινή χρονιά, με επιστέγασμα την πρόσφατη ανάδειξή της ως «Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία του κόσμου» για 7η συνεχόμενη χρονιά, στον ετήσιο θεσμό των βραβείων World Travel Awards (WTA), που ανακοινώθηκαν σε Γκαλά που πραγματοποιήθηκε στο Mazagan Beach & Golf Resort στο Μαρόκο. Στην επίσημη αυτή εκδήλωση, η οποία σκοπό είχε την επιβράβευση των κορυφαίων του της ταξιδιωτικής βιομηχανίας για το 2015, έδωσαν το παρών του διοικητικά στελέχη των επιχειρήσεων του κλάδου, καθώς επίσης και εκπρόσωποι όλων των διεθνών δικτύων Μέσων ενημέρωσης. 

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η Etihad Airways, πρόσθεσε στο σερί των διακρίσεων της στα WTA, επίσης τα βραβεία για την «Κορυφαία Πρώτη Θέση στον κόσμο», «Κορυφαίο Σύστημα Ψυχαγωγίας εν πτήσει στον κόσμο», και «Κορυφαίο Πλήρωμα Αεροσκάφους στον κόσμο». Τα εν λόγω βραβεία, έρχονται να προστεθούν στον ήδη μακρύ κατάλογο διακρίσεων της εταιρείας, η οποία φέτος διένυσε μια ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά, κατά τη διάρκεια της οποίας συμπεριέλαβε στο στόλο της τα αεροσκάφη τύπου Airbus Α380 και Boeing 787 Dreamliners, προσφέροντας τις πιο καινοτόμες και ιδιαίτερα προσαρμοσμένες καμπίνες εμπορικών αεροσκαφών στον κόσμο.

Ο Peter Baumgartner, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Etihad Airways δήλωσε: «Για άλλη μια φορά, η δέσμευση της Etihad Airways για συνεχή αναβάθμιση της ταξιδιωτικής εμπειρίας που προσφέρει στους επιβάτες-πελάτες της, αναγνωρίζεται με την υψηλή αυτή διάκριση, για έβδομη συνεχόμενη χρονιά. Αυτό είναι μια μεγάλη ανταμοιβή για τις υπερπροσπάθειες όλων μας στην Etihad Airways να αναδείξουμε τη νέα αλλά ιδιαίτερα προοδευτική μας εταιρεία σε έναν παγκόσμιο ηγέτη καινοτομίας, φιλοξενίας και στυλ. Παραμένουμε δεσμευμένοι στη διαμόρφωση και αναβάθμιση των αεροπορικών ταξιδιών με συνεχή επένδυση στους καλύτερους ανθρώπους, τα προϊόντα και την τεχνολογία, και με αυτό τον τρόπο την ανάπτυξη ενός διεθνούς φήμης brand που ταυτίζεται με την ανώτερης ποιότητας ταξιδιωτική εμπειρία σε όλες τις κατηγορίες καμπίνας».

Από την πλευρά του ο κ. Graham Ε. Cooke, Ιδρυτής και Πρόεδρος των World Travel Awards, ανέφερε: «Είναι μια τεράστια τιμή για μας να παρουσιάσουμε το βραβείο για την Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία στον κόσμο στην Etihad Airways για έβδομη συνεχόμενη χρονιά. Οι συμμετέχοντες στη διαδικασία της ψηφοφορίας και ανάδειξης των καλύτερων του κλάδου, ανά το παγκόσμιο, έχουν αναγνωρίσει τη δέσμευσή του εθνικού αερομεταφορέα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για πολυτελή ταξίδια και τη φιλοδοξία της Etihad Airways να επαναπροσδιορίσει το πώς ο κλάδος των αεροπορικών εταιρειών δραστηριοποιείτε στον 21ο αιώνα».

«Ανυπομονούμε πραγματικά να ανακαλύψουμε τι καινούργιο θα παρουσιάσει η Etihad Airways  το 2016, για να διασφαλίσει την ηγετική της θέση και προβάδισμα στον κλάδο των αεροπορικών εταιρειών. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα τόσο στο Άμπου Ντάμπι όσο και στον υπόλοιπο κόσμο και κάθε επιτυχία για τη νέα χρονιά».

Ο Δεκέμβριος αναδείχθηκε ως ένας εξαιρετικός μήνα βραβεύσεων για την Etihad Airways, καθώς πέραν των βραβείων στα WTA, στις 4 Δεκεμβρίου η εταιρεία διακρίθηκε ως «Αεροπορική Εταιρεία για το 2016» από το πλέον καταξιωμένο περιοδικό της βιομηχανίας το Air Transport World (ATW) των ΗΠΑ. Η εταιρεία απέσπασε επίσης το βραβείο για την Καλύτερη Πρώτη Θέση στα Ultratravel Awards που πραγματοποιήθηκαν στο Ντουμπάι, διευρύνοντας περαιτέρω τον ήδη εκτενή κατάλογο σημαντικών βραβείων που έχει κερδίσει, σε παγκόσμιο επίπεδο, καθ’ όλη τη διάρκεια του 2015.

 

Δειτε Επισης

Ανοδικά οι αφίξεις τουριστών τους πρώτους τέσσερις μήνες του έτους-Κυριότερη πηγή το Ηνωμένο Βασίλειο
Κώστας Κουμής: Εντός στόχων παρά τις αντιξοότητες-Ικανοποίηση για τα αποτελέσματα του πρώτου τετραμήνου
La Plage Nespresso στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών 2024
Aegean Airlines: Σχεδιάζει νέους προορισμούς και προϊόντα-Οι κινήσεις το φετινό καλοκαίρι
Ανάσα σε ξενοδοχεία χωρίς άδεια λειτουργίας-Παράταση και δυνατότητα συμμόρφωσης μέχρι το τέλος του 2025
Ο χάρτης των ξενοδοχείων της Κύπρου-Η κατάταξη, η δυναμικότητα, η γεωγραφική κατανομή και η... αδειοδότηση
Άρχισε η διαδικασία ανανέωσης αδειών εγγραφής αυτοεξυπηρετούμενων καταλυμάτων-Όλες οι πληροφορίες
Μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία στη καρδιά της Λευκωσίας
Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης: Ανάγκη εκσυγχρονισμού της συλλογικής σύμβασης στη ξενοδοχειακή βιομηχανία
Θάνος Μιχαηλίδης: Μειωμένη ροή κρατήσεων στα ξενοδοχεία σε όλη την Κύπρο