Powered by

Σε πλήρη ανακαίνιση προχωρεί το Four Seasons

Σε ανακαίνιση των χώρων του προχωρεί το Four Seasons Hotel στη Λεμεσό με τον προγραμματισμό να υπαγορεύει επαναλειτουργία την Άνοιξη του 2016.

Σχολιάζοντας την ανακαίνιση του ξενοδοχείου, ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Four Seasons, Νικ Αρίστου, εξήρε την ικανότητα του ξενοδοχείου να αναβαθμίζει συνεχώς τις εγκαταστάσεις του ανταποκρινόμενο με επιτυχία στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των εγχώριων και διεθνών επισκεπτών.

«Για πάνω από 20 χρόνια, το Four Seasons έχει διατηρήσει την ηγετική του θέση στον τομέα της πολυτελούς φιλοξενίας στην Κύπρο. Σε μεγάλο βαθμό, αυτό οφείλεται στην πολιτική των καινοτόμων αναβαθμίσεων και ανακαινίσεων ετησίως πολύ πριν εμφανιστούν τα σημάδια της φθοράς», τόνισε.

«Σε όποιο σημείο είναι δυνατόν, το ξενοδοχείο υλοποιεί αυτές τις αλλαγές χωρίς να διαταράσσεται η λειτουργία του κατά τη διάρκεια του χρόνου», ανέφερε ο κ. Αρίστου. Τα σχέδια ανακαίνισης όμως για τη χειμερινή περίοδο 2015-2016 είναι εκτεταμένα και ως εκ τούτου, για να ολοκληρωθούν οι προγραμματισμένες εργασίες στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα, το Four Seasons θα παραμείνει κλειστό από τις 9 Νοεμβρίου 2015 ως τις 31 Μαρτίου το 2016.

Όπως εξήγησε ο εκτελεστικός διευθυντής οι εργασίες ανακαίνισης αφορούν την αναδημιουργία των δωματίων και των κοινόχρηστων χώρων. «Την επόμενη άνοιξη, θα σας καλωσορίσουμε σε ένα ολοκαίνουργιο χώρο υποδοχής και lobby. Στα δωμάτια μας, τα νέα έπιπλα και καναπέδες, επιτραπέζια φωτιστικά και φωτιστικά οροφής και μπάνια θα δημιουργήσουν μια συνολική νέα εμφάνιση. Η νέα τεχνολογία στο δωμάτιο θα κάνει τη διαμονή των επισκεπτών μας ακόμα πιο άνετη και πολυτελή», είπε.

Επιπλέον, στους δημόσιους χώρους, οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν μια νέα αντίληψη για φαγητό σε ένα από τα εστιατόρια του ξενοδοχείου. Όσοι θα επισκεφθούν το Bar & Terrace Vista, την περιοχή της πισίνα ενηλίκων, τον χώρο υποδοχής του Shiseido Spa και το Four Seasons Ballroom, θα παρατηρήσουν ότι δεν είναι μόνο η άψογη εξυπηρέτηση έχει παραμείνει το ίδιο, υπόσχετε ο κ. Αρίστου.

Δειτε Επισης

Minthis Resort: Πασχαλινή πολυτέλεια σε έναν παράδεισο εκλεπτυσμένης απόλαυσης
Κώστας Κουμής: Επιβεβαιώνεται η μεγάλη συνεισφορά του αθλητικού τουρισμού στην τουριστική οικονομία
Στο 50% οι πληρότητες στα ξενοδοχεία το Πάσχα-Ετοιμάζονται για δύσκολη χρονιά οι ξενοδόχοι
WIZZ Experiences: Νέα πρόσθετη υπηρεσία για τους επιβάτες της Wizz Air
Στα €1,4 δισ. οι δαπάνες για ταξίδια Κυπρίων στο εξωτερικό το 2022
Ψηφίζουν εξωτερικό για τις πασχαλινές διακοπές τους οι Κύπριοι-Για 48ωρα οι κρατήσεις στο εσωτερικό
Ρεκόρ στις αφίξεις τουριστών κατέγραψε το πρώτο τρίμηνο η Πορτογαλία
ΕΤΑΠ Λευκωσίας: Διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στο GreenHost Project
Απογειώθηκαν τα ταξίδια των Κυπρίων-Πού αποδίδεται η αύξηση και οι δημοφιλέστεροι προορισμοί
Λαμπερό reopening για το The Retail Village στο Nammos Limassol του Parklane Resort & Spa (pics)