Λύσεις digital marketing από την ΙΒΜ

Η αξιοποίηση της πληροφορίας είναι σημαντικός παράγοντας σε κάθε στρατηγική μιας εταιρείας, καθώς μπορεί να βοηθήσει τον τομέα των πωλήσεων αλλά και να χαράξει στην επιχείρηση μια πιο προσοδοφόρα πορεία.

Όπως ανέφερε ο Γενικός Διευθυντής της ΙΒΜ Κύπρου Μάριος Καπιρής, κατά το πρόγευμα που παρέθεσε η εταιρεία, «στην Κύπρο η αξιοποίηση της πληροφορίας γίνεται  σε ικανοποιητικό βαθμό από πολλούς πελάτες- από άλλους λιγότερο από άλλους περισσότερο- το σημαντικό όμως είναι ότι αυτή η αξιοποίηση εξελίσσεται καθημερινά».

«Στην Κύπρο η αξιοποίηση της πληροφορίας είναι σημαντικός παράγοντας σε κάθε στρατηγική. Η ΙΜΒ προτείνει λύσεις κι εργαλεία έτσι ώστε να βοηθήσουμε αυτούς τους οργανισμούς και να προχωρήσουν σε εξέλιξη αυτής της τεχνολογίας», ανέφερε ο κ. Καπίρης στην κάμερα του InBusinessNews.

Η αξιοποίηση της πληροφορίας- το analytics area της ΙΒΜ- συμπλήρωσε ο κ. Καπίρης, περιλαμβάνει πολλά προϊόντα και πολλές λύσεις.
 
«Η ΙΒΜ προτείνει λύσεις γύρω από το digital marketing όπου πλέον οι εταιρίες μπορούν να αξιοποιήσουν την πληροφορία η οποία είναι available στα διάφορα social media. Παράλληλα τους συμβουλεύει πώς θα αξιοποιήσουν   αυτή την πληροφορία  με απώτερο σκοπό να βελτιώσουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τα οποία παρέχουν στους πελάτες τους», συμπλήρωσε.

Δειτε Επισης

CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Βιωματικά εργαστήρια Οργανισμού Νεολαίας κατά του σχολικού εκφοβισμού
Μήνυμα από ΟΝΕΚ για ένα Πάσχα χωρίς κροτίδες-«Δεν είναι μαγκιά, ούτε έθιμο»
Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας
Η Stoiximan έπαιξε μπάλα και έστειλε το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Γης
Heritage Private School: Χρυσός προστάτης του περιβάλλοντος 2023
Πώς επιτυγχάνεται ένα αποτελεσματικό Διοικητικό Συμβούλιο-Πρώτη ανοικτή συζήτηση από EIMF
Nέος γενικός διευθυντής της MSPS Κύπρου ο Γιάννης Διονυσιάδης
Η τεχνητή νοημοσύνη και το μέλλον των Μ.Μ.Ε
Η Bioland Energy Group καθάρισε την παραλία Βορόκληνης