Powered by

Tus Airways: Πλάνο για πτήσεις τον Δεκέμβριο

Σε κοντινούς προορισμούς θα αρχίσει σύντομα πτήσεις η Tus Airways. H κυπριακή εταιρεία υπολογίζει να αρχίσει το πτητικό της πρόγραμμα το Δεκέμβριο καθώς ήδη έλαβε το πρώτο ok από την Πολιτική Αεροπορία. Αυτή τη στιγμή αναμένει το πράσινο φως και για την εμπορική της άδεια από την Air Transport Licensing Authority (ATLA).

Όπως έγραψε και παλαιότερα το InBusinessNews, η Tus Airways στοχεύει σε πτήσεις μικρών αποστάσεων σε Ελλάδα, Ισραήλ και Λίβανο.  Σύμφωνα με την εταιρεία, η Tus Airways έχει στόχο να αναπτύξει περιφερειακή επιχειρησιακή δραστηριότητα από την Κύπρο με τακτικές πτήσεις σε Βηρυτό, Τελ Αβίβ, Χάιφα και Ρόδο.

Η κυπριακή εταιρεία υπολογίζει να έχει καθημερινές πτήσεις σε Τελ Αβίβ και Ρόδο, ενώ σιγά- σιγά το πρόγραμμα των πτήσεων θα διαμορφωθεί και θα συμπληρωθεί με νέους προορισμούς.

Ήδη η εταιρεία έχει ένα αεροσκάφος στο νησί τύπου Saab 340, το οποίο διαθέτει 34 θέσεις και είναι ντυμένο με το logo της εταιρείας. Μάλιστα, η εταιρεία περιμένει και το δεύτερο της αεροσκάφος. 

Ο κυπριακός αερομεταφορέας είναι έτοιμος να αρχίσει πτήσεις άμεσα καθώς οι προσλήψεις έχουν ολοκληρωθεί, ενώ το πτητικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί μόλις η εταιρεία πάρει κι επίσημα την άδεια της.

Η ίδρυση της Tus Airways προχώρησε με πρωτοβουλία του πρώην στελέχους των πιλότων των Κυπριακών Αερογραμμών και μετέπειτα επιθεωρητή του Τμήματος Πολιτικής Αεροπορίας,  Ευθύμιου Λιασή, ο οποίος είναι και ο CΕΟ της εταιρείας.

Δειτε Επισης

Minthis Resort: Πασχαλινή πολυτέλεια σε έναν παράδεισο εκλεπτυσμένης απόλαυσης
Κώστας Κουμής: Επιβεβαιώνεται η μεγάλη συνεισφορά του αθλητικού τουρισμού στην τουριστική οικονομία
Στο 50% οι πληρότητες στα ξενοδοχεία το Πάσχα-Ετοιμάζονται για δύσκολη χρονιά οι ξενοδόχοι
WIZZ Experiences: Νέα πρόσθετη υπηρεσία για τους επιβάτες της Wizz Air
Στα €1,4 δισ. οι δαπάνες για ταξίδια Κυπρίων στο εξωτερικό το 2022
Ψηφίζουν εξωτερικό για τις πασχαλινές διακοπές τους οι Κύπριοι-Για 48ωρα οι κρατήσεις στο εσωτερικό
Ρεκόρ στις αφίξεις τουριστών κατέγραψε το πρώτο τρίμηνο η Πορτογαλία
ΕΤΑΠ Λευκωσίας: Διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στο GreenHost Project
Απογειώθηκαν τα ταξίδια των Κυπρίων-Πού αποδίδεται η αύξηση και οι δημοφιλέστεροι προορισμοί
Λαμπερό reopening για το The Retail Village στο Nammos Limassol του Parklane Resort & Spa (pics)