Powered by

ΚΟΤ: Με ανανεωμένο περίπτερο στην τουριστική έκθεση WTM Λονδίνου

Στην Παγκόσμια Έκθεση Τουρισμού World Travel Market 2015, που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο από τις από 2 μέχρι τις 5 Νοεμβρίου, θα συμμετάσχει ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού.

Όπως αναφέρει ο ΚΟΤ σε ανακοίνωσή του, θα συμμετάσχει με ένα ανανεωμένο περίπτερο μεγέθους 330 τ.μ., το οποίο θα προβάλει την πολυδιάστατη εικόνα της Κύπρου, προωθώντας στοιχεία πολιτισμού, αγροτουρισμού, φύσης, ναυτικού τουρισμού και τουρισμού θαλάσσης.

Επικεφαλής της κυπριακής αποστολής θα είναι ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης, πλαισιωμένος από τον  Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΚΟΤ Άγγελο Λοΐζου και την Αν. Γενική Διευθύντρια του ΚΟΤ Αννίτα  Δημητριάδου.

Μαζί με τον ΚΟΤ, στην έκθεση θα συμμετάσχουν άλλες 53 τουριστικές εταιρίες, ξενοδοχεία, ταξιδιωτικοί πράκτορες και εκπρόσωποι τουριστικών επαρχιών.

Στο περίπτερο της Κύπρου θα συμμετέχει και η Κυπριακή Εταιρεία Αγροτουρισμού, η οποία θα παρέχει ενημέρωση για τις ευκαιρίες διαμονής στην ύπαιθρο, σε αγροτουριστικά καταλύματα, καθώς και για τις διάφορες δραστηριότητες που προσφέρονται στην αντίστοιχη περιοχή.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου, οι συνολικές αφίξεις προς Κύπρο για το 2015 παρουσιάζουν αύξηση 7,4%, ενώ η αντίστοιχη αύξηση για την αγγλική αγορά βρίσκεται στο 18,7%. Ακόμα πιο ενθαρρυντικό είναι το γεγονός ότι οι ενδείξεις τόσο για τη χειμερινή περίοδο 2015/16 όσο και το καλοκαίρι 2016 είναι ιδιαίτερα θετικές.
 
Σε μια άλλη εξέλιξη, οι προσπάθειες του ΚΟΤ για αειφόρο ανάπτυξη έχουν ήδη αναγνωρισθεί δεδομένου ότι η Κύπρος είναι ανάμεσα στους φιναλίστ για βράβευση στην εκδήλωση World Responsible Tourism Awards, η οποία θα γίνει στα πλαίσια της έκθεσης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Minthis Resort: Πασχαλινή πολυτέλεια σε έναν παράδεισο εκλεπτυσμένης απόλαυσης
Κώστας Κουμής: Επιβεβαιώνεται η μεγάλη συνεισφορά του αθλητικού τουρισμού στην τουριστική οικονομία
Στο 50% οι πληρότητες στα ξενοδοχεία το Πάσχα-Ετοιμάζονται για δύσκολη χρονιά οι ξενοδόχοι
WIZZ Experiences: Νέα πρόσθετη υπηρεσία για τους επιβάτες της Wizz Air
Στα €1,4 δισ. οι δαπάνες για ταξίδια Κυπρίων στο εξωτερικό το 2022
Ψηφίζουν εξωτερικό για τις πασχαλινές διακοπές τους οι Κύπριοι-Για 48ωρα οι κρατήσεις στο εσωτερικό
Ρεκόρ στις αφίξεις τουριστών κατέγραψε το πρώτο τρίμηνο η Πορτογαλία
ΕΤΑΠ Λευκωσίας: Διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στο GreenHost Project
Απογειώθηκαν τα ταξίδια των Κυπρίων-Πού αποδίδεται η αύξηση και οι δημοφιλέστεροι προορισμοί
Λαμπερό reopening για το The Retail Village στο Nammos Limassol του Parklane Resort & Spa (pics)