Powered by

Etihad: Ανάμεσα στους καλύτερους εργοδότες της περιοχής

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) έχει καταλάβει την τιμητική 20η θέση στην κατηγορία των 100 δημοφιλέστερων εργοδοτών για την περιοχή της ΕΜΕΑ (Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική), κατά το 2015, σύμφωνα με έρευνα που διενήργησε το LinkedIn.

Η κατάταξη βασίζεται στην αναγνωρισιμότητα ενός brand, καθώς επίσης και στην αμεσότητα και διαδραστικότητα που επιτυγχάνει με τα περισσότερα από 380 εκατ. εγγεγραμμένα μέλη του LinkedIn. Οι επιχειρήσεις κατατάσσονται ανάλογα με τον αριθμό των χρηστών που βλέπουν τα προφίλ των εργαζομένων τους, επικοινωνούν με τους υπαλλήλους τους, επισκέπτονται ή ακολουθούν τις εταιρικές σελίδες καθώς επίσης και διαβάζουν / αιτούνται στις διάφορες ανακοινώσεις νέων θέσεων εργασίας που αναρτούνται.

Το LinkedIn, το μεγαλύτερο επαγγελματικό διαδικτυακό δίκτυο του κόσμου, ανακοίνωσε την κατάταξη κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Talent Connect 2015 που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο. Η Etihad Airways κατέλαβε μια από τις κορυφαίες 25 θέσεις για την περιοχή της ΕΜΕΑ (Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική), παράλληλα με αξιόλογες εταιρείες όπως η Google, η Apple και η Unilever. Η Etihad Airways βρέθηκε πιο μπροστά από παγκόσμια brand, όπως Nike, Burberry και το Twitter.

Ο Ray Gammell, Διευθυντής Προσωπικού και Απόδοσης της Etihad Airways δήλωσε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που λάβαμε αυτή τη θαυμάσια αναγνώριση για 2η συνεχόμενη χρονιά. Αυτό σημαίνει πως η Etihad Airways έχει δημιουργήσει ένα από τα ισχυρότερα εμπορικά σήματα που στηρίζονται στο ταλέντο των υπαλλήλων του στην περιοχή της ΕΜΕΑ, με βάση την επαφή που διατηρεί με τα μέλη του LinkedIn. Η Etihad Airways αποτελεί έναν εργοδότη επιλογής και οι εργαζόμενοι στην εταιρεία είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της ανάπτυξής μας. Αυτή η αναγνώριση αποδεικνύει το ενδιαφέρον μας για δημιουργία μιας θετικής και εποικοδομητικής  κουλτούρας με τους υπαλλήλους μας προσφέροντας ξεκάθαρους και δημιουργικούς ρόλους / θέσεις εργασίας, ενθαρρύνοντας και επιβραβεύοντας την απόδοση και εξέλιξη της σταδιοδρομίας τους. Προσφέρουμε στους περισσότερους από 25.000 υπαλλήλους μας από πάνω από 140 εθνικότητες, μια σειρά από μοναδικά προνόμια εργασίας».

Ο Ali Matar, επικεφαλής Talent Solutions του LinkedIn ΜΕΝΑ, δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτή την επιτυχία της Etihad Airways και την επιτυχή κατάταξή της στο LinkedIn InDemand employers για την περιοχή της ΕΜΕΑ. Η συνεχής παρουσία brands από την περιοχή αποδεικνύει την ποιότητα της εργασίας που προσφέρουν οι εργοδότες της Μέσης Ανατολής προσελκύοντας τα καλύτερα ταλέντα, με αποτέλεσμα να τοποθετούνται στους πιο περιζήτητους εργοδότες του κόσμου».

Η Etihad Airways έχει αναγνωριστεί με πολλά βραβεία για την απασχόληση, κατά το 2015. Πιο πρόσφατα, η εταιρεία έλαβε το βραβείο «Nationalisation Initiative of the Year» στα ΜΕΝΑ HR Excellence Awards 2015.

Με περισσότερα από 240.000 μέλη στη σελίδα της στο LinkedIn η Etihad Airways επικοινωνεί μέσω αυτής τις θέσεις και ευκαιρίες απασχόλησης, σε μια προσπάθεια συνεχούς προσέκλυσης νέων ταλαντούχων επαγγελματιών. Οι χρήστες που ακολουθούν τη σελίδα της Etihad Airways στο LinkedIn μπορούν να ενημερωθούν για τις αξίες και την κουλτούρα της εταιρείας, και να αναπτύξουν μια καλύτερη κατανόηση για τις συνθήκες εργασίας σε αυτήν αλλά και τη ζωή στο Αμπού Ντάμπι, την πρωτεύουσα των ΗΑΕ.

Όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα σχετικά με νέες θέσεις εργασίας στην Etihad Airways, θα πρέπει να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.etihad.com/careers ή τη σχετική σελίδα της εταιρείας στο LinkedIn.

Δειτε Επισης

Δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια για τουριστικές επιχειρήσεις-Μια πρωτοβουλία του ΚΕΒΕ σε συνεργασία με το I-STARS
Ανοδικά οι αφίξεις τουριστών τους πρώτους τέσσερις μήνες του έτους-Κυριότερη πηγή το Ηνωμένο Βασίλειο
Κώστας Κουμής: Εντός στόχων παρά τις αντιξοότητες-Ικανοποίηση για τα αποτελέσματα του πρώτου τετραμήνου
La Plage Nespresso στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών 2024
Aegean Airlines: Σχεδιάζει νέους προορισμούς και προϊόντα-Οι κινήσεις το φετινό καλοκαίρι
Ανάσα σε ξενοδοχεία χωρίς άδεια λειτουργίας-Παράταση και δυνατότητα συμμόρφωσης μέχρι το τέλος του 2025
Ο χάρτης των ξενοδοχείων της Κύπρου-Η κατάταξη, η δυναμικότητα, η γεωγραφική κατανομή και η... αδειοδότηση
Άρχισε η διαδικασία ανανέωσης αδειών εγγραφής αυτοεξυπηρετούμενων καταλυμάτων-Όλες οι πληροφορίες
Μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία στη καρδιά της Λευκωσίας
Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης: Ανάγκη εκσυγχρονισμού της συλλογικής σύμβασης στη ξενοδοχειακή βιομηχανία