Powered by

H PwC απέκτησε «δικό» της Caffe Nero

Στο νέο κτήριο το οποίο στεγάζει τα κεντρικά γραφεία του οίκου παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών, PwC στη Λευκωσία, λειτουργεί το νέο κατάστημα της αλυσίδας Caffè Nero.

Πιο ειδικά αναφέρεται ότι η αλυσίδα, η οποία αριθμεί πλέον έξι καταστήματα στην Κύπρο, δημιούργησε το νέο μαγαζί της στο κτήριο της PwC επί της λεωφόρου Δημοσθένη Σεβέρη, στο οποίο μόλις πρόσφατα έχει μεταφερθεί ο οίκος.

Σχετική ανακοίνωση των Caffè Nero  αναφέρει: «Έπειτα από την επιτυχημένη πορεία του τα τελευταία χρόνια και ανοίγοντας μέχρι σήμερα 5 καταστήματα σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο, το Caffè Nero συνεχίζει τη γρήγορη ανάπτυξή του με τη λειτουργία 6ου καταστήματος στα ολοκαίνουρια γραφεία της PwC στη Λευκωσία».

Μάλιστα, το καινούργιο κατάστημα πέραν των ροφημάτων ιταλικού καφέ θα προσφέρει σνακ και γλυκά, προκειμένου οι εργαζόμενοι αλλά και οι επισκέπτες στο κτήριο της PwC να έχουν επιλογές τόσο για ποτό όσο και για φαγητό.

Περιγράφοντας το νέο Caffè Nero η εταιρεία PHC, η οποία έφερε στην Κύπρο την αλυσίδα καταστημάτων αναφέρει: «Από το καινούριο κατάστημα δεν θα μπορούσε να λείπει το χαρακτηριστικό χειροποίητο ξύλινο μπαρ και η προσεγμένη διακόσμηση που συνδυάζει το μοντέρνο με το νοσταλγικό και κάνουν τον χώρο τόσο ξεχωριστό. Οι μπαρίστες στο Caffè Nerο που είναι φτιαγμένο αποκλειστικά για τους εργαζομένους της εταιρίας PWC στη Λευκωσία, είναι άριστα εκπαιδευμένοι και γνωρίζουν πολύ καλά τα μυστικά για τον τέλειο εσπρέσο. Μια σωστή δόση κατάλληλα φρεσκοκομμένων κόκκων καφέ, αλλά και πολύ αγάπη για το εσπρέσο είναι μερικά από αυτά τα μυστικά».

Παράλληλα, τονίζεται: «Τα Caffè Nero έχουν αναγνωριστεί παγκοσμίως μέσα από σημαντικές διακρίσεις και βραβεία για την ποιότητα του καφέ, όπως : “The best espresso this side of Milan”, από το περιοδικό Tatler του Ηνωμένου Βασιλείου, “Hot, strong and delicious Coffee” από Harden’s Guide to Best London Restaurants, “Hero Brand” award από Peach Network και πολλά άλλα. Πρόσφατα, απέκτησαν ακόμα μια σημαντική διάκριση από το Βρετανικό περιοδικό γευσιγνωσίας Which?, όπου σε ανεξάρτητη έρευνα που διεξήχθη από το περιοδικό, ανάμεσα σε διεθνείς αλυσίδες καφέ, τα Caffè Nero αναδείχτηκαν, ως την αλυσίδα που προσφέρει την καλύτερη γεύση καφέ».

Μάλιστα, σημειώνεται ότι συνεχίζοντας την πορεία επέκτασής του στην κυπριακή αγορά το Caffè Nero έχει προγραμματισμένη τη λειτουργία περισσότερων καταστημάτων μέχρι το τέλος του 2015.

 

Δειτε Επισης

Ανοδικά οι αφίξεις τουριστών τους πρώτους τέσσερις μήνες του έτους-Κυριότερη πηγή το Ηνωμένο Βασίλειο
Κώστας Κουμής: Εντός στόχων παρά τις αντιξοότητες-Ικανοποίηση για τα αποτελέσματα του πρώτου τετραμήνου
La Plage Nespresso στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών 2024
Aegean Airlines: Σχεδιάζει νέους προορισμούς και προϊόντα-Οι κινήσεις το φετινό καλοκαίρι
Ανάσα σε ξενοδοχεία χωρίς άδεια λειτουργίας-Παράταση και δυνατότητα συμμόρφωσης μέχρι το τέλος του 2025
Ο χάρτης των ξενοδοχείων της Κύπρου-Η κατάταξη, η δυναμικότητα, η γεωγραφική κατανομή και η... αδειοδότηση
Άρχισε η διαδικασία ανανέωσης αδειών εγγραφής αυτοεξυπηρετούμενων καταλυμάτων-Όλες οι πληροφορίες
Μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία στη καρδιά της Λευκωσίας
Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης: Ανάγκη εκσυγχρονισμού της συλλογικής σύμβασης στη ξενοδοχειακή βιομηχανία
Θάνος Μιχαηλίδης: Μειωμένη ροή κρατήσεων στα ξενοδοχεία σε όλη την Κύπρο