Powered by

Βραβεύτηκαν στην Πάφο επαναλαμβανόμενοι τουρίστες

Τρία ζευγάρια και μια ηλικιωμένη Βρετανίδα, που είναι επαναλαμβανόμενοι επισκέπτες του ξενοδοχείου Cypria Maris στην Επαρχία Πάφου, τίμησε σήμερα ο ΚΟΤ σε συνεργασία με τον Όμιλο ξενοδοχείων CYPROTELS.

Πρόκειται για το ζεύγος Paul Droy και Patricia Davis που επισκέφθηκε το ξενοδοχείο 34 φορές από το 1999, το ζεύγος Jim και Sandra Hannah με 38 επισκέψεις από το 1991, την Beryll House με 54 επισκέψεις τα τελευταία 24 χρόνια, και το ζεύγος Colin και Joan Holton με 63 επισκέψεις από το 1985.

Η Γιούλα Παπαέτη Κουτσοφτίδη, Ανώτερος Βοηθός Τουριστικός Λειτουργός του ΚΟΤ, μιλώντας στο πλαίσιο της εκδήλωσης στο ξενοδοχείο Cypria Maris, εξέφρασε την ικανοποίηση της για τη βράβευση των ζευγαριών που αποτελούν επαναλαμβανόμενοι τουρίστες, σημειώνοντας πως οι επαναλαμβανόμενοι επισκέπτες είναι πολύ θετικό στοιχείο για τον τουρισμό στην Κύπρο.

Επεσήμανε πως οι άνθρωποι αυτοί δεν θα σταματήσουν να έχουν ως τουριστικό τους προορισμό την Κύπρο και δη την Πάφο, διότι ανακάλυψαν την αγνότητα, την παράδοση και την επαφή με τον κόσμο αυτό, που μπορεί οι άλλες μεγαλουπόλεις να μην έχουν.

Ο Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου Cypria Maris Κώστας Δαμιανού, μιλώντας στην εκδήλωση, ανέφερε πως επιτυχία για μια μονάδα θεωρείται ο επαναλαμβανόμενος τουρισμός.

Ο κ. Δαμιανού ανέφερε πως οι επισκέπτες αισθάνονται το ξενοδοχείο “σαν το σπίτι τους” και ότι πολύ σημαντικό στοιχείο είναι η επαφή με το προσωπικό, αφού νιώθουν άνετα και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή στην Πάφο.

Πρόσθεσε πως πολλοί πελάτες του ξενοδοχείου το επισκέπτονται μέχρι σήμερα από τον καιρό που άνοιξε, δύο ή και τρεις φορές το χρόνο, σημειώνοντας πως “αυτό αποδεικνύει το πόσο ικανοποιημένοι είναι οι πελάτες μας, το πόσο καλά νιώθουν” και ότι είναι “σημαντικό στοιχείο για την οικονομία του τόπου”.

Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Δαμιανού σημείωσε πως στο ξενοδοχείο φιλοξενούνται επισκέπτες από διάφορες χώρες, αλλά επί το πλείστον είναι Άγγλοι.

Στους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες, ο ΚΟΤ και ο όμιλος ξενοδοχείων CYPROTELS πρόσφεραν αναμνηστικά δώρα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ανοδικά οι αφίξεις τουριστών τους πρώτους τέσσερις μήνες του έτους-Κυριότερη πηγή το Ηνωμένο Βασίλειο
Κώστας Κουμής: Εντός στόχων παρά τις αντιξοότητες-Ικανοποίηση για τα αποτελέσματα του πρώτου τετραμήνου
La Plage Nespresso στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών 2024
Aegean Airlines: Σχεδιάζει νέους προορισμούς και προϊόντα-Οι κινήσεις το φετινό καλοκαίρι
Ανάσα σε ξενοδοχεία χωρίς άδεια λειτουργίας-Παράταση και δυνατότητα συμμόρφωσης μέχρι το τέλος του 2025
Ο χάρτης των ξενοδοχείων της Κύπρου-Η κατάταξη, η δυναμικότητα, η γεωγραφική κατανομή και η... αδειοδότηση
Άρχισε η διαδικασία ανανέωσης αδειών εγγραφής αυτοεξυπηρετούμενων καταλυμάτων-Όλες οι πληροφορίες
Μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία στη καρδιά της Λευκωσίας
Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης: Ανάγκη εκσυγχρονισμού της συλλογικής σύμβασης στη ξενοδοχειακή βιομηχανία
Θάνος Μιχαηλίδης: Μειωμένη ροή κρατήσεων στα ξενοδοχεία σε όλη την Κύπρο