Στον Στρόβολο φέτος η Παραμυθούπολη

Από το κέντρο της Λευκωσίας στο προάστιο του Στροβόλου και πιο συγκεκριμένα σε χώρο επί της λεωφόρου Χατζηιωσήφ, μεταφέρεται φέτος η Παραμυθούπολη των Χριστουγέννων.

Το γνωστό «Πάρκο Παλιάτσο» στην Αγία Νάπα, έπειτα από συνεννόηση και συμφωνίες με τους Δήμους Λευκωσίας και Στροβόλου μεταφέρει τα παιχνίδια της επιχειρήσης σε τεμάχιο γης, έναντι της πρώην υπεραγοράς Ορφανίδη.

Μάλιστα, το χριστουγεννιάτικο πάρκο θα απλωθεί σε έκταση 15 χιλιάδων τ.μ., ενώ στον χώρο ήδη πραγματοποιούνται έργα προκειμένου η διακίνηση και η πρόσβαση των επισκεπτών να είναι πιο εύκολη. Παράλληλα, όλα τα παιχνίδια του λούνα παρκ από την Αγία Νάπα θα μεταφερθούν και θα στηθούν στη Λευκωσία, προκειμένου να λειτουργήσει για ενάμιση –περίπου- μήνα η Παραμυθούπολη.

Εξάλλου, πέραν των παιχνιδιών για παιδιά και ενήλικες που θα λειτουργήσουν στο πάρκο, φέτος θα υπάρχει και καλλιτεχνικό πρόγραμμα με συναυλίες γνωστών τραγουδιστών, κυρίως από την Ελλάδα.

Θα πρέπει εξάλλου, να σημειωθεί ότι η φετινή Παραμυθούπολη θα είναι η μεγαλύτερη που έγινε ποτέ, τόσο σε έκταση όσο και σε αριθμό παιχνιδιών, αφού το «Πάρκο Παλιάτσο» θα μεταφέρει στην πρωτεύουσα όλα παιχνίδια που διαθέτει. Πέρσι τα μισά παιχνίδια μεταφέρθηκαν στη Λεμεσό, για δημιουργία χριστουγεννιάτικου πάρκου και τα υπόλοιπα στη Λευκωσία για το στήσιμο της Παραμυθούπολης.

Γύρω στις 20 Νοεμβρίου, υπολογίζεται ότι ο χώρος της Παραμυθούπολης Χριστουγέννων θα ανοίξει για το κοινό. Την ίδια περίοδο ο Δήμος Λευκωσίας, προγραμματίζει να δημιουργήσει τη λεωφόρο Χριστουγέννων, κλείνοντας ένα κομμάτι της Μακαρίου και μετατρέποντάς το σε χώρο για καφέ, γλυκά και δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες.

Δειτε Επισης

Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας
Η Stoiximan έπαιξε μπάλα και έστειλε το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Γης
Heritage Private School: Χρυσός προστάτης του περιβάλλοντος 2023
Πώς επιτυγχάνεται ένα αποτελεσματικό Διοικητικό Συμβούλιο-Πρώτη ανοικτή συζήτηση από EIMF
Nέος γενικός διευθυντής της MSPS Κύπρου ο Γιάννης Διονυσιάδης
Η τεχνητή νοημοσύνη και το μέλλον των Μ.Μ.Ε
Η Bioland Energy Group καθάρισε την παραλία Βορόκληνης
Consulco: Υψηλές αποδόσεις του London Credit Fund και το πρώτο τρίμηνο του 2024
Συζήτηση για ενιαία Εθνική Χρηματοπιστωτική Αρχή Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών
Η Λευκωσία υποδέχεται το 16ο Συνέδριο για την Εταιρική Βιωσιμότητα & Υπευθυνότητα