3 λεπτά με τον Μάικ Σπανο

Αυστηρό και δίκαιο χαρακτηρίζει τον εαυτό του ο πρόεδρος του ομίλου Α/φοι Λανίτη και της Green Dot Κύπρου, Μάικ Σπανός, σημειώνοντας μάλιστα πως αυτά αποτελούν προσόντα που κατέκτησε στη σταδιοδρομία του ως επαγγελματίας.

Στην εκπομπή του InBusiness TV «3 Λεπτά» αποκάλυψε ότι ο άνθρωπος που τον βοήθησε ιδιαίτερα στην πορεία του ήταν ο Νίκος Λανίτης, ο οποίος όπως τονίζει ο κ. Σπανός του δίδαξε την ηθική του επιχειρείν.

Την ίδια ώρα εξηγεί πως η μεγαλύτερη πρόκληση που συναντά κανείς είναι αυτή που θα συναντήσει την επόμενη μέρα, εξηγώντας επ’ αυτού ότι βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αμφισβήτησης για τα πάντα.

Πέραν των πιο πάνω ο Μάικ Σπανός αναφέρεται στα λάθη που κάνουν οι Κύπριοι επιχειρηματίες, στα χαρακτηριστικά που απαιτείται να έχει ένας ηγέτης, ενώ τονίζει πως το χιούμορ είναι απαραίτητο προσόν.

Εξάλλου, ο κ. Σπανός εξηγεί γιατί θα καταργούσε το Σύνταγμα της Κύπρου εάν ήταν Πρόεδρος της Δημοκρατίας και σημειώνει πως για τον ίδιο είναι απαραίτητη η άσκηση στη ζωή του, όπως και ο χρόνος με τα παιδιά του.

«Με τσάκωσες» αναφέρει ο κ. Σπανός με χαμόγελο στα χείλη ως απάντηση για το ποιο είναι το αγαπημένο του gadget, συμπληρώνοντας ότι δεν είναι γκατζετάκιας και πως αρκείται στην απλή χρήση του τηλεφώνου του.

 

Δειτε Επισης

Xρυσόστομος Κρητιώτης: Οι τράπεζες εισέρχονται σε μια νέα εποχή
Θ. Στεργίου: Η οργανωσιακή κουλτούρα ξεκινά από την ενσυναίσθηση
Πονοκέφαλος για την Ευρώπη, ενεργειακό κόστος και πληθωρισμός
Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών 2020 στη Lisko Foodstuff Ltd
Γ. Καδής: Να αδράξουμε την ευκαιρία από το περιφερειακό σχέδιο δράσης
Η τουριστική κίνηση και η πληρότητα των ξενοδοχείων στην Πάφο
Ξεκινά η δημόσια διαβούλευση επί του νομοσχεδίου για το Blockchain
Δέκα μέτρα για διευκόλυνση και επιτάχυνση του επιχειρείν
Κ. Πετρίδης: Κόμματα καταθέτουν προτάσεις που τορπιλίζουν τα θεμέλια της οικονομίας
Guardian: Έτσι απέκτησε κυπριακό διαβατήριο ο Jho Low