Powered by

Sunnyseeker: Εδραιώνεται στην τουριστική Λάρνακα

Tην υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας με την Sveltos Estates Ltd, ανακοίνωσε η  Sunnyseeker Management Ltd. H Sveltos είναι ιδιοκτήτρια εταιρεία του ανακαινισμένου SVELTOS HOTEL (3*) στην Ορόκλινη καθώς και του υπό πλήρους ανακαίνισης «CΙΑΟ STELIO» BOUTIQUE HOTEL στο Μακένζι, το οποίο θα επαναλειτουργήσει την 1η Απριλίου 2015.

Η συμφωνία προνοεί την προώθηση ως επίσης και την ολοκλήρωση συμφωνιών συνεργασίας με τουριστικούς πράκτορες και αντιπροσώπους του εσωτερικού και εξωτερικού για την διάθεση και πώληση των διαθέσιμων κλινών στις υπό αναφορά ξενοδοχειακές μονάδες. Η διάρκεια της συμφωνίας είναι δύο χρόνια με προοπτική επέκτασης για άλλα δύο.

Επιπλέον, η Sunnyseeker ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνίας με την Camy Hotel Services Ltd ιδιοκτήτρια του υπό πλήρους ανακαίνισης city hotel MIKES KANARIUM στο κέντρο της Λάρνακας το οποίο θα επαναλειτουργήσει την 1η Ιανουαρίου 2015. Η συμφωνία προνοεί την πλήρη διαχείριση, την προώθηση ως επίσης και την ολοκλήρωση συμφωνιών συνεργασίας με τουριστικούς πράκτορες και αντιπροσώπους του εσωτερικού και εξωτερικού για την διάθεση και πώληση των διαθέσιμων κλινών. Η διάρκεια της συμφωνίας είναι 12ετής.

Η Sunnyseeker Management Ltd έχει υπό την πλήρη διαχείριση της από τον 1η Ιανουαρίου του 2013 και το PRINCESS BEACH HOTEL(4*).

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τις Εταιρείες PRINCESS HOTEL DEVELOPMENT LTD, SVELTOS ESTATES LTD και CAMY HOTEL SERVICES LTD για την εμπιστοσύνη που έχουν επιδείξει προς την εταιρεία μας, αναφέρει σχετική ανακοίνωση. «Με την ολοκλήρωση των πιο πάνω συμφωνιών η Sunnyseeker Management Ltd έχει ολοκληρώσει επιτυχώς το πρώτο σκέλος του στρατηγικού της σχεδιασμού που αφορούσε επέκταση και εδραίωση της στην τουριστική βιομηχανία της πόλης και επαρχίας Λάρνακας».

 

Δειτε Επισης

Μέχρι τις 27 Μαΐου οι πρώτοι προϋπολογισμοί των Επ. Οργανισμών Αυτοδιοίκησης
Θ. Μιχαηλίδης: Χαμηλότερες του περσινού καλοκαιριού οι πληρότητες, αλλά αυτό μπορεί να ανατραπεί
Επαφές Κώστα Κουμή με αεροπορικές και τουριστικούς φορείς στο Ντουμπάι
Νέα μεικτή ανάπτυξη με διαμερίσματα και γραφεία αποκτά η Λεμεσός
CBN Young Dragon Awards: Έρχονται για να επιβραβεύσουν τους νεαρούς «δράκους» του επιχειρείν
Κωνσταντίνος Πετρίδης: Η ανταγωνιστικότητα της Ε.Ε., η οικονομική ασφάλεια και αυτά που πρέπει ν’ αλλάξουν
Οι μεγαλομέτοχοι 35+ εισηγμένων εταιρειών
Μαρία Παναγιώτου: Υπάρχει ενδιαφέρον για το e-κοφίνι, ξεπέρασαν τους 1200 οι συμμετέχοντες
Μειωμένη κατά περίπου 50% η κίνηση στα κέντρα αναψυχής το Πάσχα
Το ταξίδι της μετεγκατάστασης και γιατί οι ξένες tech εταιρείες... ψηφίζουν Κύπρο-Η Palta και η Wargaming