Gap: Καλοκαιρινή κολεξιόν Denim σε εκδήλωση με styling sessions

Την καλοκαιρινή κολεξιόν των τζιν Denim και ιδιαίτερα της σειράς «Adults 1969 Denim Collection» προωθεί η γνωστή αλυσίδα Gap στην Κύπρο, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο My Mall στη Λεμεσό, το Σάββατο 31 Μαΐου.

Συγκεκριμένα, από τις 10 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι, θα βρίσκεται στο  κατάστημα η Denim Expert του Gap, η οποία θα καθοδηγεί τον κόσμο για τη σωστή επιλογή του τζιν, σύμφωνα με τον σωματότυπο, ενώ θα δίνει και συμβουλές styling για τον συνδυασμό του τζιν με άλλα κομμάτια Gap. Επίσης, κατά τη διάρκεια των sessions «Adults 1969 Denim Collection», οι πελάτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα προσωπικό styling session με την Denim Expert.

Επιπλέον, η fashion blogger Κωνσταντίνα Ευριπίδου (Constantina Evripidou styleicon247.com), θα παρουσιάσει συνδυασμούς ρούχων από τη συλλογή της νέας σεζόν και θα δίνει συμβουλές styling σε όλους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι πελάτες θα πάρουν δωρεάν το «denim fit guide» του Gap και θα μπορούν να επωφεληθούν από έκπτωση 20% σε όλα τα προϊόντα.

Να σημειωθεί ότι αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Gap στην Κύπρο είναι ο Όμιλος Azadea, εταιρεία που κατέχει και λειτουργεί τα δικαιώματα δικαιόχρησης πέραν των 50 brands σε Μέση Ανατολή, Βόρεια Αφρική, Ασία και Ευρώπη.


 

Να σημειωθεί ότι αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Gap στην Κύπρο είναι ο Όμιλος Azadea, εταιρεία που κατέχει και λειτουργεί τα δικαιώματα δικαιόχρησης πέραν των 50 brands σε Μέση Ανατολή, Βόρεια Αφρική, Ασία και Ευρώπη. Ιδρύθηκε το 1978 και με προσωπικό πέραν των 9.000 ατόμων, διαχειρίζεται πάνω από 500 καταστήματα σε 15 χώρες.

Το Gap είναι ένα διεθνές brand ρουχισμού και αξεσουάρ που επικεντρώνεται στο ανέμελο, αμερικάνικο στιλ. Προσφέρει κλασικά, εικονικά ρούχα που βοηθούν τους καταναλωτές να εκφράσουν την προσωπικότητα τους μέσα από τις συλλογές Gap, GapKids, babyGap, GapMaternity και GapBody. Ιδρύθηκε στο Σαν Φρανσίσκο το 1969 από τον Donald G. Fisher και την Doris F. Fisher κι αναπτύχθηκε από ένα κατάστημα σε περισσότερα από 1.600, που λειτουργούν είτε από την εταιρεία είτε από δικαιοδόχους, σε όλο τον κόσμο.
 

Δειτε Επισης

Αυξημένη κίνηση στις υπεραγορές το Πάσχα, αλλά όχι σε άλλα καταστήματα λιανικής
Μέχρι τις 27 Μαΐου οι πρώτοι προϋπολογισμοί των Επ. Οργανισμών Αυτοδιοίκησης
Goody’s Burger House: Έρχονται στη Λευκωσία-Ετοιμάζουν άνοιγμα στο Mall of Cyprus
Θ. Μιχαηλίδης: Χαμηλότερες του περσινού καλοκαιριού οι πληρότητες, αλλά αυτό μπορεί να ανατραπεί
Νέα μεικτή ανάπτυξη με διαμερίσματα και γραφεία αποκτά η Λεμεσός
CBN Young Dragon Awards: Έρχονται για να επιβραβεύσουν τους νεαρούς «δράκους» του επιχειρείν
Κωνσταντίνος Πετρίδης: Η ανταγωνιστικότητα της Ε.Ε., η οικονομική ασφάλεια και αυτά που πρέπει ν’ αλλάξουν
Οι μεγαλομέτοχοι 35+ εισηγμένων εταιρειών
Μαρία Παναγιώτου: Υπάρχει ενδιαφέρον για το e-κοφίνι, ξεπέρασαν τους 1200 οι συμμετέχοντες
Το ταξίδι της μετεγκατάστασης και γιατί οι ξένες tech εταιρείες... ψηφίζουν Κύπρο-Η Palta και η Wargaming