Σε αυξημένες πωλήσεις προσβλέπει η Bayer

Η Bayer AG δήλωσε πως αναμένει ισχυρή αύξηση των πωλήσεων για τις φαρμακευτικές δραστηριότητες, Healthcare και Corp Protection, μέχρι το 2016.

Ο μέσος όρος αύξησης των πωλήσεων ετησίως στις HealthCare και Crop Protection, θα διαμορφωθεί περίπου στο 6%, ανακοίνωσε η γερμανική κατασκευάστρια εταιρεία φαρμάκων.

Ο αντίστοιχος μέσος όρος αύξησης των πωλήσεων στα φαρμακευτικά είδη θα διαμορφωθεί στο περίπου 8% με το περιθώριο των EBITDA να διαμορφώνεται τουλάχιστον στο 33%, ανακοίνωσε η Bayer.

Στο τέλος Φεβρουαρίου, η Bayer αναβάθμισε τα εκτιμήσεις για τις πωλήσεις ετησίως από πέντε σχετικά νέα φάρμακα, στα 7,5 από τα 5,5 δισ. ευρώ προηγουμένως. Οι πωλήσεις των πέντε, Xarelto, Eylea, Stivarga, Xofigo και Adempas, είναι πιθανό να διαμορφωθούν στα 2,8 δισ. ευρώ το 2014, σύμφωνα με την εταιρεία.

Η Bayer αναμένει ότι ετήσιο ρυθμό αύξησης των πωλήσεων της τάξης του 3% ετησίως στις δραστηριότητες consumer health, κυρίως λόγω των προϊόντων για την υγεία των ζώων και των over the counter φαρμάκων. «Στόχος μας παραμένει να γίνουμε παγκόσμιοι ηγέτες στις δραστηριότητες OTC», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Marijn Dekkers, επισημαίνοντας ότι η Bayer βρίσκεται ήδη στη δεύτερη θέση παγκοσμίως.

Η μονάδα πλαστικών δραστηριοτήτων MaterialScience αναμένεται να κερδίσουν το κόστος κεφαλαίου τους μέχρι το 2016 το αργότερο, δήλωσε η εταιρεία. Πρόσθεσε ακόμη ότι η ανάπτυξη και η επακόλουθη υψηλότερη αξιοποίηση της παραγωγικής ικανότητας, θα διευκολύνει πιθανώς τις πιέσεις των τιμών για υψηλής τεχνολογίας πολυμερή υλικά.

ΠΗΓΗ: capital.gr

Δειτε Επισης

Προειδοποιεί για τις οικονομικές επιπτώσεις από τον πόλεμο στη Γάζα η Σαουδική Αραβία
Ebury: Οι υψηλές πληθωριστικές πιέσεις καθυστερούν την μείωση των επιτοκίων στις ΗΠΑ
Τουρκία: Φρένο στις αυξήσεις επιτοκίων-Μαζεύει τις απώλειες η λίρα
Δημοσκόπηση Reuters: Η παγκόσμια οικονομία θα συνεχίσει την ανάπτυξή της μέχρι το 2025
Ρωσία: Αμετάβλητα στο 16% τα επιτόκια-Νέο υψηλό για το ρούβλι
Έρευνα ΕΚΤ: Βελτιώνεται η εικόνα που έχουν οι καταναλωτές για τον πληθωρισμό
Οδεύει προς τα $10.000 ο χαλκός μετά την προσφορά της BHP για την Anglo American
Αύξηση 3% στα καθαρά κέρδη πρώτου τριμήνου της TotalEnergies
TikTok: Αναζητεί «παραθυράκια» να αποφύγει το πρόστιμο της Ε.Ε.
Την μικρότερη ανάπτυξη διετίας σημείωσε η οικονομία των ΗΠΑ το α΄ τρίμηνο