Βράβευση της DHL Cyprus από REACTION

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός REACTION Youth for the Prevention βράβευσε την DHL Cyprus στα Social Responsibility REACTION Excellence Awards 2014.

Στα Social Responsibility REACTION Excellence Awards 2014, που πραγματοποιήθηκαν στις 11 Δεκεμβρίου στη Λευκωσία, τιμήθηκαν ιδιωτικοί, ημικρατικοί και κρατικοί οργανισμοί που έχουν προσφέρει στην κυπριακή κοινωνία μέσα από ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων. Στη διαδικασία της ανάδειξης των εταιριών, λόγο έχει και ο κόσμος, αφού σε πρώτο στάδιο ο οργανισμός καλεί το κοινό να προτείνει άτομα ή και οργανισμούς που στηρίζουν τους συνανθρώπους μας και την κοινωνία γενικότερα και σε δεύτερο στάδιο, αφού ληφθούν οι εισηγήσεις, αξιολογούνται οι προτεινόμενοι οργανισμοί και η διαδικασία ολοκληρώνεται με την απονομή των βραβείων.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, μέσω των προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η DHL έχει συμβάλει έμπρακτα στο έργο του οργανισμού REACTION, που δραστηριοποιείται με στόχο την ανάπτυξη και ευημερία της νεολαίας στους τομείς της Οδικής Ασφάλειας, Νεανικής Παραβατικότητας, Δημόσιας & Ατομικής Υγείας, Προστασίας του Περιβάλλοντος και Εκπαίδευσης.

Όπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της DHL Express Cyprus, Ντίνος Ιωαννίδης: «Ως DHL δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την κοινωνία μας, ιδιαίτερα στις μέρες μας, που η ανάγκη για προσφορά είναι επιτακτική. Η αναγνώριση της συνεισφοράς της DHL στις προσπάθειες του οργανισμού REACTION, αποτελεί μια έμπρακτη ενθάρρυνση των ανθρώπων της εταιρείας που σε εθελοντική βάση ανταποκρίνονται στις εκκλήσεις για στήριξη. Ευχαριστούμε το Reaction και τους εθελοντές μας για την πολύτιμη συνεργασία και συνεισφορά τους».

Δειτε Επισης

Η εικόνα του Τύπου στην Κύπρο-Οι εκδοτικές επιχειρήσεις, οι δημοσιογράφοι και οι άλλοι επαγγελματίες στον χώρο
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
Στην Medicover Genetics ο Δ. Σκουρίδης-Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία
ΙδΕΚ: Νέες προσκλήσεις €16,3 εκατ. για στήριξη του ερευνητικού συστήματος
Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Βιωματικά εργαστήρια Οργανισμού Νεολαίας κατά του σχολικού εκφοβισμού
Μήνυμα από ΟΝΕΚ για ένα Πάσχα χωρίς κροτίδες-«Δεν είναι μαγκιά, ούτε έθιμο»
Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας