uniHALLS: Στο 100% η πληρότητα του έργου

Η ξενοδοχειακή μονάδα φοιτητικών εστιών uniHALLS εγκαινιάζει τη νέα περίοδο λειτουργίας της με υψηλής στάθμης παροχή υπηρεσιών στη Λευκωσία στην περιοχή Έγκωμη.

Μετά την πρόσφατη αποπεράτωσή του έργου, που αποτελείται από 300 δωμάτια, το μεγαλύτερο ξενοδοχείο του είδους του στην Κύπρου καταγράφει πλέον πληρότητα ύψους 100%. Σημειώνεται παράλληλα ότι υπάρχει λίστα αναμονής που υπερβαίνει το 25% της χωρητικότητάς του.

"Απευθύνεται αποκλειστικά σε φοιτητές προσφέροντας δελεαστικές τιμές, συμπεριλαμβανομένων όλων των λογαριασμών και υπηρεσιών, προσφέροντας ένα επίπεδο διαμονής πέντε αστέρω" τονίζει σχετική ανακοίνωση του ομίλου Rotos που υλοποίησε το έργο.

Το έργο κατασκευάστηκε ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας τόσο στον σχεδιασμό όσο και στη λειτουργικότητα, σε ένα από τα πιο βολικά σημεία της Έγκωμης. "Πολλοί οι μνηστήρες και οι προτάσεις από την εγχώρια αγορά αλλά και το εξωτερικό, για συνεργασίες" αημειώνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Το Rotos Group, ιδιοκτήτης και διαχειριστής του έργου uniHALLS, αναφέρει πως είναι περήφανο γιατί το συγκεκριμένο project ταράζει τα δεδομένα της κυπριακής αγοράς, τόσο για τον σχεδιασμό και την αισθητική άποψη όσο και για την πρωτοποριακή επιχειρηματική ιδέα συνδυασμού πολυτέλειας-άνεσης-τιμών.

@Το Rotos Group επιφυλάσσεται για ακόμη μεγαλύτερες εκπλήξεις στην κυπριακή αγορά, που θα ανακοινωθούν προσεχώς, με στόχο την υλοποίηση έργων σε συνεργασία με ξένη εταιρεία-κολοσσό του κλάδου" αναφέρεται καταλήκτικά.

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας