Πρώτοι ένοικοι στις επαύλεις… πάνω στη θάλασσα

Μερικούς μήνες αφότου η Μαρίνα Λεμεσού άνοιξε τις πύλες της στο κοινό, ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους πρώτους ενοίκους στις επαύλεις του “Peninsula Villas” με άμεση πρόσβαση στην παραλία ή με ιδιωτικές θέσεις ελλιμενισμού έξω ακριβώς από τον κήπο τους.

Μέχρι σήμερα, το 40% της πρώτης φάσης των επαύλεων του Peninsula έχει ήδη πωληθεί. «Το 2015, η Μαρίνα Λεμεσού θα είναι το μοναδικό αναπτυξιακό έργο πολυτελείας στη Μεσόγειο όπου θα μπορεί κανείς να οδηγεί στην έπαυλη του από τη μία και να σαλπάρει από την άλλη», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Ξεκινώντας από €1,7 εκατομμύρια, οι τιμές για τις επαύλεις συμπεριλαμβάνουν και θέση/θέσεις ελλιμενισμού, οι οποίες εφάπτονται της έπαυλης.

Σχετικά με την τελευταία αυτή εξέλιξη, ο Γιώργος Εγγλέζος, Διευθυντής Πωλήσεων της Μαρίνας Λεμεσού, ανέφερε ότι «η ολοκλήρωση των πρώτων επαύλεων αποτελεί ένα ακόμη ορόσημο που μας φέρνει πιο κοντά στο όραμα που υποσχεθήκαμε να πραγματοποιήσουμε. Οι επαύλεις είναι ασυναγώνιστες στο είδος τους. Aπό άποψη πωλήσεων, μας χαρίζουν ένα εξαίρετο προϊόν και μια αξιόπιστη επένδυση, η οποία συνδυάζει το πάθος των αγοραστών για τη θάλασσα με την επιθυμία τους να αποκτήσουν μια μόνιμη ή εξοχική κατοικία σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της πόλης».

Η παραλία στη δυτική πλευρά των επαύλεων έχει ήδη αρχίσει να διαμορφώνεται, με τους κήπους των επαύλεων να επεκτείνονται μέχρι την αμμουδιά. Οι επαύλεις με θέα τη Μαρίνα προσφέρουν την ευκαιρία στους ιδιοκτήτες τους να αγκυροβολήσουν το σκάφος τους έξω από τον κήπο τους χάρη στις ιδιωτικές θέσεις ελλιμενισμού.

Η φήμη της Μαρίνας Λεμεσού μεγαλώνει διαρκώς καθώς έχει ήδη υποδεχτεί σκάφη megayacht μήκους 81.8μ και 97.2μ τον περασμένο μήνα. Οι πωλήσεις των πολυτελών διαμερισμάτων έχουν ξεπεράσει το 75%, ενώ τα εστιατόρια, τα μπαρ, οι καφετέριες, το γυμναστήριο και το σπα, ο χώρος στάθμευσης, καθώς και το πολιτιστικό κέντρο λειτουργούν ήδη κανονικά. Τα υπόλοιπα καταστήματα θα λειτουργήσουν μέχρι τα Χριστούγεννα.

 

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας