Microsoft: Λανσάρει επίσημα το Office 365 για επιχειρήσεις

Η Microsoft ανακοίνωσε την παγκόσμια κυκλοφορία του Office 365 υπηρεσίες για επιχειρήσεις. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη σειρά Office στην υπηρεσία Cloud με νέα χαρακτηριστικά, προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τους προϋπολογισμούς μικρών, μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων. Εκτός από την αναβάθμιση των υπηρεσιών Lync Online, Microsoft Exchange Online και Microsoft SharePoint Online, οι επιχειρήσεις μπορούν να αποκτήσουν τις εφαρμογές του Office, με τις οποίες είναι εξοικειωμένες, για μέχρι και πέντε συσκευές, μέσα στα πλαίσια της υπηρεσίας Cloud. Τα χαρακτηριστικά του Office 365 έχουν ήδη αυξήσει τις δυνατότητες κοινωνικής δικτύωσης των εταιρειών μέσω του SharePoint και του Yammer, ενώ μέχρι τον Ιούνιο θα προστεθούν το Lync-Skype, η υπηρεσία άμεσων μηνυμάτων (Instant Messaging) καθώς και η φωνητική επικοινωνία.

Το Office 365 είναι πλέον διαθέσιμο σε συνολικά 69 αγορές και 17 γλώσσες, ενώ αναμένεται να λανσαριστεί σε άλλες 20 αγορές και 16 γλώσσες από το δεύτερο τρίμηνο του 2013.

«Οι διαδικτυακές υπηρεσίες της Microsoft μας βοήθησαν να μειώσουμε κατά 40% το συνολικό κόστος κατοχής λογαριασμών email, χάρη στο κόστος που εξοικονομούμε από τις συσκευές και τις άδειες των προγραμμάτων», δήλωσε ο Διευθυντής Διαχείρισης Πληροφοριακών Συστημάτων στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου Κώστας Παπακωνσταντίνου. «Με τα χρήματα που εξοικονομούμε μπορούμε να επωφεληθούμε από τις υπηρεσίες Cloud της Microsoft. Εξετάζουμε την πιθανότητα να χρησιμοποιήσουμε και άλλες υπηρεσίες μέσα στα πλαίσια του Office 365, όπως το Lync Online και άλλα προϊόντα της Microsoft βασισμένα στην τεχνολογία Cloud, όπως το Microsoft Dynamics CRM Online», σημείωσε.

Η υπηρεσία προσφέρει το Office 365 ProPlus, το Office 365 Midsize Business για μεσαίες επιχειρήσεις και το Office 365 Small Business Premium που είναι σχεδιασμένο για μικρές επιχειρήσεις που απασχολούν από έναν μέχρι δέκα εργαζόμενους.

 

Δειτε Επισης

Σκιαγραφώντας το οικοσύστημα νεοφυών επιχειρήσεων στην Κύπρο-Στο τοπ 50 παγκοσμίως
Υποψήφια για τα Βραβεία Ψηφιακών Δεξιοτήτων της Ε.Ε. η European Leadership Academy της HUAWEI
AWS και SAP δημιουργούν το Cloud ERP της επόμενης γενιάς με τη χρήση Generative AI
Apple: Σημαντική συνεργασία με την OpenAI-Το ChatGPT ενσωματώνεται σε συσκευές και εφαρμογές της
Η αμοιβαία σχέση ψηφιακού μετασχηματισμού και βιωσιμότητας-Οι λύσεις που προσφέρει η SoftOne
Νικόδημος Δαμιανού: Κάνει πρωταθλητισμό στον τομέα της έρευνας και της καινοτομίας η Κύπρος
ΙδΕΚ: Chatbot για ενίσχυση της εμπειρίας εξυπηρέτησης συνεργατών
Η Plum επεκτείνει τις επενδυτικές επιλογές στην Κύπρο προσφέροντας ETFs
Η Κύπρος το ταχύτερα αναπτυσσόμενο οικοσύστημα startups-Στις 50 κορυφαίες χώρες παγκοσμίως
Θεόδωρος Λουκαΐδης: Καθιερώνουμε την Κύπρο ως περιφερειακό κόμβο τεχνολογίας και καινοτομίας