Digital Cyprus Survey 2024: Αποκαλυπτικά αποτελέσματα στο CITEA Digital Cyprus

Στο πλαίσιο του συνεδρίου 3ου CITEA Digital Cyprus Conference 2024, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024, στο Hilton Nicosia Hotel, η IMR θα διεξάγει την έρευνα "Digital Cyprus Survey 2024". Στόχος της έρευνας, να καταγράψει την πρόοδο και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι κυπριακές επιχειρήσεις στην ψηφιακή τους μετάβαση.

Η έρευνα αποτελεί έναν σημαντικό δείκτη για την τεχνολογική ετοιμότητα της Κύπρου και αναμένεται να παράσχει πολύτιμες πληροφορίες για τη στρατηγική ανάπτυξη και τη βελτίωση των επιχειρηματικών πρακτικών στο νησί.

Η Digital Cyprus Survey 2024 θα επικεντρωθεί σε τρία βασικά θέματα: την υιοθέτηση των αναδυόμενων τεχνολογιών, τα εμπόδια στην τεχνολογική ενσωμάτωση και τις στρατηγικές προσεγγίσεις που ακολουθούν οι κυπριακές επιχειρήσεις. Η έρευνα θα αναδείξει επίσης το ρόλο της κυβέρνησης και των πολιτικών σε αυτή τη μετάβαση, προσφέροντας έναν πλήρη χάρτη για το μέλλον της κυπριακής οικονομίας σε ένα ψηφιακό κόσμο.

Λάβετε μέρος στην έρευνα κάνοντας κλικ εδώ

Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας, θα ακολουθήσει μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση πάνελ με τη συμμετοχή κορυφαίων ειδικών και επιχειρηματικών ηγετών. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες θα είναι ο Ανδρέας Δημητρίου, Chief Information Officer της C.A. Papaellinas Emporiki Ltd (Alphamega), ο Παντελής Νικολάου, Group Chief Information Officer της Lanitis E.C. Holdings Ltd., ο Ανδρέας Κ. Παπαδόπουλος, Manager στην PwC Technology Consulting, PwC Κύπρου, και ο Τρύφων Παπάζογλου, Country Manager της SoftOne Technologies Ltd. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Γιώργος Μαλέκκος, Αντιπρόεδρος του CITEA.

Η συζήτηση θα επικεντρωθεί σε τέσσερα κύρια θέματα: την υιοθέτηση των αναδυόμενων τεχνολογιών, τα εμπόδια στην τεχνολογική ενσωμάτωση, τις στρατηγικές προσεγγίσεις και τον ρόλο της κυβέρνησης και των πολιτικών. Οι συμμετέχοντες θα προσφέρουν πολύτιμες αναλύσεις και προτάσεις που θα βοηθήσουν τις κυπριακές επιχειρήσεις να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητά τους και να ενσωματώσουν νέες τεχνολογίες αποτελεσματικά.

Το μέλλον είναι ΑΙ

Από πρακτικές μέχρι απλές συμβουλές και ομιλίες, το φετινό Συνέδριο βάζει την ΤΝ στο προσκήνιο. Ειδικότερα, φέτος, το Συνέδριο θα εστιάσει σε τέσσερις βασικούς πυλώνες: Στην ΤΝ ως το πανταχού παρόν εργαλείο που επηρεάζει όλες τις πτυχές μιας επιχείρηση, στην η πελατειακή εμπειρία ως ο νέος μοχλός παροχής υπηρεσιών, στην ανάλυση δεδομένων ως βασική πηγή ενέργειας για στρατηγικό πλεονέκτημα και στην ασφάλεια στον Κυβερνοχώρο με έμβαση στη σημασία της επένδυσης στην πρόληψη για την αποφυγή σοβαρών συνεπειών.

Το Συνέδριο περιλαμβάνει επίσης μια ενδιαφέρουσα έρευνα που θα αφορά στον Δείκτη CITEA και θα αξιολογεί πόσο έτοιμες είναι οι κυπριακές επιχειρήσεις σε θέματα τεχνολογίας στο τρέχον έτος.

Οι διακεκριμένοι ομιλητές από Κύπρο και εξωτερικό υπόσχονται ένα ταξίδι στο αύριο που θα εξοπλίσει με τα απαραίτητα εργαλεία τον κάθε Οργανισμό που θέλει να είναι ένα βήμα μπροστά.

Ποιους ενδιαφέρει

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στις 20 Ιουνίου στο Hilton Nicosia και απευθύνεται σε στελέχη του επιπέδου Γ κυπριακών εταιρειών από όλους τους τομείς της οικονομίας και σε φορείς λήψης αποφάσεων που επιθυμούν να διερευνήσουν και να αξιολογήσουν νέες τεχνολογίες και στρατηγικές προσεγγίσεις για την προώθηση της καινοτομίας και την προώθηση της ψηφιακής κουλτούρας στους οργανισμούς τους.

Πληροφορίες

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Οργανωτής: CITEA

Συντονιστής: IMH

Κύριος Χορηγός: ECOMMBX

Stage Sponsors: Kyndryl, Odyssey

Χορηγοί: Cablenet, Capacitor Partners, GZG Law, GrantXpert Consulting, Hellenic Bank, Huawei, IMR/Πανεπιστήμιο ΛευκωσίαςΤΜ , MS Electronics - ZYXEL, NetU, SoftOne

Εκθέτες: Datatech, Powersoft,Ralliton, QSecure Ltd

Με την Στήριξη: Invest Cyprus, ISACA Cyprus Chapter, 1210 media

Χορηγοί Επικοινωνίας: CBN portal, περιοδικό IN Business, OmegaTV, πόρταλ REPORTER, SUPER FM

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Σε λειτουργία η Ακαδημία της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων «Professional Skills Academy»
Ανοίγει ξανά μετά από δέκα χρόνια τις πύλες του το Δασικό Κολλέγιο... Το πρόγραμμα που θα προσφέρει
Finvasia: Υγειονομική περίθαλψη με... γιατρικό την καινοτομία-Πώς ένας ινδικός όμιλος στην Κύπρο αλλάζει τον τομέα της υγείας
Εικονικός Μαραθώνιος Πάφου: Τα έργα Πολιτικής Συνοχής όπως δεν τα έχετε ξαναδεί
5η Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης 2023: Η Philip Morris International επιδεικνύει σαφή πρόοδο προς την επίτευξη του σκοπού της
Universal Life: Στηρίζει τη νέα γενιά επιστημόνων και επιβραβεύει την αριστεία
Ετήσια αύξηση κύκλου εργασιών στις υπηρεσίες, μείωση στις μεταφορές το πρώτο τρίμηνο
Η Purpose Communications γιορτάζει την «Παγκόσμια Ημέρα Δημοσίων Σχέσεων 2024»
Πετρολίνα: Προσφορά ζωής μέσω αιμοδοσίας εις μνήμη Δημήτρη Λευκαρίτη
To Foody επεκτείνει την υπηρεσία Alphamega Express