Η Plum επεκτείνει τις επενδυτικές επιλογές στην Κύπρο προσφέροντας ETFs

Η εφαρμογή έξυπνου χρήματος Plum επεκτείνει τις επενδυτικές της προσφορές, προσφέροντας τα ETFs στους Κύπριους πελάτες της.

Μπορούν πλέον να επενδύουν σε διαφοροποιημένα αμοιβαία κεφάλαια ανά γεωγραφική περιοχή, τομέα και περιουσιακό στοιχείο, καθώς και να παρακολουθούν πολλαπλούς χρηματιστηριακούς δείκτες από όλο τον κόσμο.

Σε συνεργασία με την Fintech Upvest, η οποία εδρεύει στο Βερολίνο, η Plum προσφέρει πλέον άμεσες αλλά και κλασματικές επενδύσεις σε EUR-ονομαστικά ETFs στην Κύπρο.

Ως αποτέλεσμα, η Plum είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει στους πελάτες της μια ευρύτερη, βελτιωμένη επενδυτική εμπειρία επιπροσθέτως των 3.000 Αμερικανικών μετοχών που ήδη προσφέρει.

Plum ETF -

Η επένδυση Προσιτά ETF, η οποία είναι διαθέσιμη δωρεάν, αποτελείται από 3 παγκοσμίως διαφορετικά ETF προσαρμοσμένα σε διαφορετικά επίπεδα ρίσκου ώστε να βοηθήσουν τους πελάτες να ξεκινήσουν το επενδυτικό τους ταξίδι εύκολα.

Τα υπόλοιπα ETF είναι διαθέσιμα με τις συνδρομές Pro και Premium της Plum, με περισσότερα από 40 προσεκτικά επιλεγμένα αμοιβαία κεφάλαια να προσφέρονται συνολικά, όπως το S&P 500 US, το Artificial Intelligence ETF ή το Europe Dividend Income.

Ο Βίκτωρ Τροκούδης, διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της Plum, δηλώνει: «Στην Plum, δίνουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας να αυξήσουν μακροπρόθεσμα αυτόματα τις αποταμιεύσεις τους και η προσφορά επενδύσεων ETF είναι ένα φυσικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Τα ETFs επιτρέπουν στους ανθρώπους να επενδύουν σε πολλαπλά περιουσιακά στοιχεία ταυτόχρονα, μειώνοντας το κόστος και δημιουργώντας ένα πιο διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο. Γι' αυτό έχουμε επιλέξει προσεκτικά τη γκάμα των ETFs που προσφέρουμε, ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας ένα συνοπτικό αλλά υψηλής ποιότητας προιόν το οποίο ανταποκρίνεται στις ανάγκες τούς αλλά δεν τους μπερδεύει.

Προσφέροντας διαφοροποιημένα, εξειδικευμένα ETF, διευκολύνουμε τους ανθρώπους να επενδύουν στους τομείς και τις περιοχές που τους ενδιαφέρουν και να κάνουν τα χρήματά τους να αποδίδουν περισσότερα, ακολουθώντας μια ισορροπημένη προσέγγιση μακροπρόθεσμα.

Σε συνδυασμό με τη δυνατότητα επιλογής ενός ETF προσαρμοσμένου στο επίπεδο ρίσκου σας, η προσφορά απλοποιεί τη δυνατότητα των πελατών μας να αυξήσουν τις αποταμιεύσεις τους μακροπρόθεσμα με λιγότερη προσπάθεια».

Plum ETF

Σχετικά με την Plum

Η Plum είναι η απόλυτη εφαρμογή έξυπνου χρήματος, με αποστολή να μεγιστοποιήσει τις αποταμιεύσεις όλων.

Ιδρύθηκε το 2016 από τον Βίκτωρα Τροκούδη (πρώην Wise) και αυτοματοποιεί τα ζητήματα διαχείρισης χρημάτων με τα οποία οι άνθρωποι δυσκολεύονται ή για τα οποία δεν έχουν χρόνο, με αβίαστη αποταμίευση, ενισχυόμενες δαπάνες και προσιτές επενδύσεις.

Η Plum έχει βοηθήσει πάνω από 2 εκατομμύρια πελάτες σε όλη την Ευρώπη να κάνουν περισσότερα με τα χρήματά τους, με περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια λίρες να έχουν αποταμιευτεί μέσω της εφαρμογής.

Η Plum ανακηρύχθηκε ως η καλύτερη προσωπική χρηματοοικονομική εφαρμογή στα British Bank Awards 2023 και ανακηρύχθηκε μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στο Ηνωμένο Βασίλειο από την Deloitte Technology Fast 50 2023.

Η Plum έχει την έδρα της στο Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο, και διαθέτει γραφεία στην Αθήνα, Ελλάδα, και στη Λευκωσία, Κύπρος.

Δειτε Επισης

Απολογήθηκε ο CEO της Crowdstrike για το blackout-Επανέρχονται τα συστήματα
Microsoft: Επιδιορθώθηκε το πρόβλημα, συνεχίζουν να επηρεάζονται εφαρμογές και υπηρεσίες
Microsoft: Λαμβάνει μέτρα για διόρθωση της βλάβης που επηρεάζει επιχειρήσεις παγκόσμια
Η Microsoft έβγαλε... off αεροπορικές, τράπεζες, χρηματιστήρια παγκοσμίως-Καταιγισμός από βλάβες
Καριέρα στην κανονιστική τεχνολογία-Γιατί οι επαγγελματίες επιλέγουν να εργάζονται στην Complytek
Τρεις Κύπριοι φοιτητές στους παγκόσμιους ψηφιακούς ηγέτες του αύριο
Ανοίγει ο δρόμος για συνεργασία Κύπρου-Ιαπωνίας σε τεχνητή νοημοσύνη και ρομποτική-Η συμβολή του ΙδΕΚ
Google: Ετοιμάζει deal για εξαγορά της εταιρείας κυβερνοασφάλειας Wiz έναντι $23 δις
Το Ad Tag Global Group του «Γκουρού του Digital» στην αγορά της Κύπρου με κεντρικά γραφεία στη Λάρνακα
Ικανοποίηση TechIsland για το νέο πλαίσιο για την Μπλε Κάρτα-Τι δηλώνει ο Βαλεντίνος Πολυκάρπου